Почетна » Славица Радовановић: У Европском парламенту о контроли медија у Србији и политичкој дискриминацији

Славица Радовановић: У Европском парламенту о контроли медија у Србији и политичкој дискриминацији

од Други Пишу
0 коментар

Посланица Народне странке Славица Радовановић изјавила је данас да је у Бриселу представницима Европског парламента указала на затвореност медија под контролом власти за опозицију, и да су они најавили да ће у разговорима које ће имати у Србији указати на такво стање како би се ситуација променила.

Славица Радовановић је на конференцији за новинаре у Скупштини Србије рекла да је у Европском парламенту указала и на тренд раста дискриминације.

„Поред родне дискриминације, присутна је и политичка дискриминација у парламенту, нарочито према опозиционим посланицима“, рекла је Славица Радовановић.

„Посланици и посланице у скупштини називају се погрдним именима и према нама се односе на дискриминаторски начин. Жалили смо се на такво понашање повереници за родну равноправност, скупштинском одбору за буџетска, административна и мандатска питања, комисији за етику, али никада ниједан одговор нисмо добили“, додала је Славица Радовановић.

Ако смо ми као посланици у парламенту дискриминисани, шта онда народ може да очекује и каква се порука шаље грађанима, закључила је Славица Радовановић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар