Почетна » Слободан Петровић: Након Водовода, и запослени у Туристичкој организацији фиктивно мењају пребивалиште на адресе у Београду

Слободан Петровић: Након Водовода, и запослени у Туристичкој организацији фиктивно мењају пребивалиште на адресе у Београду

од Жиг Инфо
0 коментар

Народни посланик Србјиа центра Слободан Петровић изјавио је да се након масовног пријављивања запослених у Водоводу Врање на адресе у Београду, то сада ради и са запосленима у Туристичког организацији.

„Фиктивно мењају своје пребивалиште кршећи Закон о пребивалишту и боравишту, а све то да би СНС могао да добије изборе у Београду. Сви запослени који су се фиктивно пријавили у Београд су вишегодишњи чланови СНС-а и сви су гласали на претходним изборима у Врању“, рекао је Петровић на конференцији за новинаре.

Петровић је позвао тужилаштво и полицију да реагују на све чешће случајеве мењања пребивалишта зарад гласања на изборима.

„Поново позивам надлежно тужилаштво и полицију да утврде тачан број запослених у ТО Врање који су у претходних неколико недеља фиктивно променили своје пребивалиште и предузму све законом предвиђене мере. Такође их позивам да открију и казне сва она лица која су учествовала у целокупној организацији овог законом кажњивог дела“.

Према његовим речима, Туристичка организација је, као и остала јавна предузећа и установе, под контролом СНС-а.

„Директор ове установе Стефан Филиповић Филипко који је од скоро напредовао на страначкој лествици и изабран је за секретара ГрО СНС. Занимљиво је да се његово страначко напредовање одвија паралелно са миграцијом запослених по јавним предузећима у Врању како би гласали на београдским изборима“, закључио је Петровић.

Foto: Dušan Pešić/Danas

Можда ти се свиди

Оставите коментар