Почетна » СМЕЊУЈУ БАХАТОГ ДИРЕКТОРА 29. седница СГО Гроцка у петак

СМЕЊУЈУ БАХАТОГ ДИРЕКТОРА 29. седница СГО Гроцка у петак

од admin
0 коментар

У петак 29. маја 2015. године у великој саси СО Гроцка са почетком у 11. часова, заказана је 29 седница СГО Гроцка.

На овој седници расправљаће се о 11. тачака дневног реда, а међу њима ће се наћи и тачка са разрешењем директора ЈКП „Грочански комуналац“ Миленка Буквића..

Подсетимо се, пре 15- ак дана директор Јавног комуналног предузећа “Грочански комуналац”, Миленко Буквић, поднео је оставку након објављивања у медијима о скандалозној фотографији, где он позира са пиштољима.

Шпекулише се да ће на место новог в.д директора бити постављен Владимир Теофиловић, миљеник Драгољуба Симоновића педседника ОО СНС-а Гроцка.

Владимир Теофиловић је већ доста пута био занимљив разним медијима због свог рада и позиције које је стицао на доста брз начин чак и за овдашње прилике у нашој држави. Осим муњевитог успона бившег гипсара (медицински техничар), који је од приправника за само два месеца стигао до директорског места, за Теофиловића се везује још један преседан. Он је уместо папирних легитимација, које су одувек носили инспектори Унутрашње контроле (УК) „Железница“, чији је посао да контролишу законитост трошења новца и ресурса предузећа, од јуна 2014. године увео значке попут полицијских. Свака значка је имала број.

 

Интересантно је да се на заказаној седници мењају председник, као и чланови ЈКП „Грочански комуналац“.

Остале тачке дневног реда погледајте у допису за одборнике: 

Можда ти се свиди

Оставите коментар