Почетна » СНП у Гроцкој прикупљају потписе становника који се противе притиску Европске уније да Србија уведе санкције Руској Федерацији

СНП у Гроцкој прикупљају потписе становника који се противе притиску Европске уније да Србија уведе санкције Руској Федерацији

од admin
0 коментар

Српска народна партија данас у Гроцкој прикупља потписе становника овог дела Београда који се противе притиску Европске уније да Србија уведе санкције Руској Федерацији, наводи се у саопштењу ове партије.

Акција Српске народне партије „НЕ санкцијама Русији“ организована је широм Србије и већ је прикупљен велики број потписа грађана који сматрају да би санкције значиле окретање леђа земљи која је увек била искрени пријатељ Србије.

Русија је данас највећи заштитник наших националних и економских интереса.

Ако знамо да главни извор прихода становника Гроцке долази од пољопривреде, јасно је да би увођење санкција Русији осетили и сами Грочанци.

Српска народна партија се оштро противи увођењу санкција Русији. Наш циљ је да становницима овог дела престонице омогућимо да своје пољопривредне производе у што већем обиму пласирају на тржиште Руске Федерације, да се грочанско воће нађе на полицама руских супермаркета.

Зато позивам грађане да подрже иницијативу Српске народне партије и потпишу петицију против увођења санкција Русији, наводи Горан Мандић члан Председништва СНП-а.

Можда ти се свиди

Оставите коментар