Почетна » СНС ФАНТОМСКИ БИРАЧ ИПАК ФАНТОМ? Он је Сретен Бранковић, али га нема у бирачком списку

СНС ФАНТОМСКИ БИРАЧ ИПАК ФАНТОМ? Он је Сретен Бранковић, али га нема у бирачком списку

од admin
0 коментар

Сретан Бранковић изјавио је данас у Београду да је он тај гласач за кога опозиција тврди да је гласао у својој 144. години.

Он је новинарима показао лична документа и рекао да не зна како је дошло до грешке у подацима у његовом матичном броју уписаном у бирачки списак.

„Претпостављам да су заменили бројеве и уместо деветке убацили су осмицу и ту је испала, вероватно, нека грешка“, рекао је Бранковић Тањугу.

„Ја сам Сретан Бранковић, фантомски бирач, који има 144 године… Шалим се, ја сам Сретан Бранковић који има 44 године, рођен сам 1. августа 1972. године, у селу Грча у општини Витина на Косову и Метохији“, рекао је он.

Додао је да има оца, мајку, жену и троје деце, брата.

У бирачком списку, каже, може да се види да „има оца Радомира, брата Драгана и мајку Благицу, да су живи и здрави и да су и они гласали“.

„У мом селу би било још бирача да није било грешака. Људи су се враћали, нису гласали због грешака на бирачким списковима'“, рекао је Бранковић.

Он је додао да би било више од 100 гласача који би гласали за Александра Вучића.

Међутим када је један твитераш пробао да га нађе у бирачком списку, користећи његов ЈМБГ – добио је повратну информацију да нема података за тај ЈМБГ!

Портал „Опозиционар“, проверио је такође у бирачком списку и добијена је иста повратну информацију. ЈМБГ се видео на снимцима доступним јавности.

 

Жиг Инфо/Агенције

Можда ти се свиди

Оставите коментар