Почетна » СНС ФУНКЦИОНЕР: НИСАМ ПЕДОФИЛ, НОРМАЛНО ЈЕ ЉУБИТИ ДЕВОЈЧИЦЕ

СНС ФУНКЦИОНЕР: НИСАМ ПЕДОФИЛ, НОРМАЛНО ЈЕ ЉУБИТИ ДЕВОЈЧИЦЕ

од admin
0 коментар

Заменик градоначелника Бора Бранко Перић (60) нашао се у средишту скандала када су фотографије на којима се он љуби и грли са девојчицом од 15 година наводно освануле на фејсбук-профилу те малолетнице. Како јавља РТВ Бор, Перић је поднео оставку.

Како преноси локална телевизија у Градској управи су казали да је Перић оставку поднео званично, на писарници, а у образложењу је написао да се повлачи из личних разлога.

Како незванично сазнају “Новости”, слике су убрзо склоњене, али их је, у међувремену, видео и “скинуо” велики број пратилаца ове друштвене мреже. У цео случај се, убрзо, умешала и полиција, али нема доказа да је функционер у Бору починио кривично дело.

Незванично, Перић је казао да је фотографија његовог пољупца са девојчицом настала када јој је честитао на добро урађеном послу. Он је тврдио и да се са осталим девојкама, које су биле ангажоване, поздравио на сличан начин.

– Имали смо скуп у локалном Дому културе и ту су биле девојчице, које су украшавале салу. Ушао сам и видео да су посао обавиле одлично, због чега сам им честитао – наводно је изјавио Перић.

Такође, наводно је казао да на другој фотографији не види ништа спорно. Међутим, након што су фотографије доспеле у јавност, у цео случај се умешала и полиција.

– Девојчица је негирала да је имала било какав однос са тим функционером. Међутим, малолетница као да је била припремљена и унапред знала како треба да одговори – каже за “Новости” извор из истраге.

Саговорник “Новости” каже да је девојчица старија од 14 година, због чега нема кривичног дела обљубе над дететом.

– С друге стране, ако је нешто и било између њих, то није било под присилом. Према томе, ми нисмо имали никакав законски основ да реагујемо – каже извор “Новости”.

НОВОСТИ /Дневнижурнал АП

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар