Почетна » СНС ФУНКЦИОНЕР: ТУЖИЋУ СВЕ ВАС ШТО МЕ НАЗИВАТЕ ПЕДОФИЛОМ!

СНС ФУНКЦИОНЕР: ТУЖИЋУ СВЕ ВАС ШТО МЕ НАЗИВАТЕ ПЕДОФИЛОМ!

од admin
0 коментар

Заменик градоначелника Бора Бранко Перић огласио се након скандала са малолетницом из тог града, а у свом обраћању јавности невешто је покушавао да се “опере”.

Перић наводи да није тачно да је са малолетном девојчицом имао секс већ да ју је пољубио као и неке друге девојчице након градске приредбе јер је наводно био задовољан како су обавиле “посао”. Не зна се тачно на који посао мисли.

Ипак многи су поставили добро питање ако је у питању приредба зашто постоје слике и из купатила где је малолетна девојчица правила селфије док су се љубили у уста. Да ли је то уобичајан поздрав у Бору, да мушкарци од 60 година у WЦ-у љубе у уста девојчице од 14 година?

Перић је отишао и корак даље.

Навео је да ће тужити све оне који га јавно називају манијаком и педофилом јер нема основа за то.

ОДГОВОР МУП-а:

Дневни Журнал овим поводом се и званично обратио српској полицији а ево који смо одговор добили у редакцији:

Поштовани, поводом случаја који сте поменули. По закону уколико малолетно лице напуни 14 година и свесно и својом вољом ступи у сексуалне односе или сличне радње са пунолетном особом, то није против закона и ми не можемо реаговати јер Тужилаштво нема основ за привођење. Уједно урађен је информативни разговор са малолетном девојчицом, а она нам је напоменула да није било сексуалних радњи.

Дневни Журнал

Можда ти се свиди

Оставите коментар