Почетна » СНС гост ЦДУ Ангеле Меркел у Немачкој

СНС гост ЦДУ Ангеле Меркел у Немачкој

од admin
0 коментар

СНС је добио позив да њени представници присуствују последњој недељи предизборне кампање у Немачкој, као гости те странке.

На састанку, који је почео око 8.50, било је речи о учешћу Српске напредне странке у раду Европске народне партије, најјаче посланичке групације у Европском парламенту, чији је СНС придружени члан.

Дејвид Макалистер посебно је похвалио видљивост и активност представника СНС у оквиру рада у ЕПП, саопштио је СНС.

Макалистер је у разговору са чланом Председништва СНС-а Небојшом Стефановићем, потпредседником СНС-а Милошем Вучевићем, чланом Главног одбора СНС-а Немањом Јоксимовићем и чланом кабинета Интернационалног секретара СНС Ањом Ровић разговарао и о сарадњи са Конрад аденауер фондацијом, са посебним акцентом на размени искустава између чланова обе странке на свим нивоима и сарадњи страначких омладинских организација.

Макалистер се у оквиру дводневне посете Србији састао са српским званичнима, председником Алкенсадром Вучићем, премијерком Аном Брнабић, министром спољних послова Ивицом Дачићем, министарком за европске интеграицје Јадранком Јоксимовић.

После састанка са председником скупштинског одбора за европске интеграције Ненадом Чанком, Меклистер се јуче састао и са представницима дела опозиције.

RTS.RS! Izvor vesti

Можда ти се свиди

Оставите коментар