Почетна » И ДАЉЕ БЕЗ ПРЕДСЕДНИКА СНС Гроцка ипак добио повереника

И ДАЉЕ БЕЗ ПРЕДСЕДНИКА СНС Гроцка ипак добио повереника

од admin
0 коментар

 Подсетимо се, 19. марта 2019. године Драгољуб Симоновић подноси на писарници ГО Гроцка своју оставку на место председника општине као и на  све страначке функције. 

Оставка на место председника и све функције у СНС-у Симоновића уследила је након притвора од 40 дана у којем је био осумњичен као налогодавац за паљење куће нашег новинара Милана Јовановића из Врчина. При изласку из притвора, Симоновић није одмах поднео оставку већ је то учинио након великог притиска јавности, као и чињенице да му је оптужница подигнута а суђење већ било заказано.

Међутим, врх напредњака Симоновића није сменио нити му је нашао адекватну замену, све до јуче када је уведено повереништво. Док је врх СНС-а тражио решење за Гроцку, Симоновић је поставио на кључна места све своје људе. Тако је председница Гроцке, његов дугогодишњи књиговођа, заменик пријатељ и тако даље.

Такође, Симоновић се у јавности појављивао, малтене, као да је и даље председник Гроцке и напредњака а и на такве ствари врх СНС-а није реаговао.

 У трци за место председника напредњака помињало се више имена, међутим у Гроцкој је ипак уведено повереништво.

Ко је Миличко?

Ако напредњаци заиста желе да промене нешто у Гроцкој, повереник ће морати да направи оштре резове. Јер, у одбору напредњака су и даље Симоновићеви људи или пак они који су много компромитовани у јавности. Уколико не дође до тих резова, напредњаци ће и даље имати Дилберовића, Мандићку, Којића, Костића или оне са три флаше пива у устима, купљену диплому и сличне ставке.

Према објављеним биографијама, Милосав Миличковић је бивши председник ГО Раковаца, а тренутно је државни секретар при МУП-у.

Добитник је низа признања и награда из области машинства, попут Прве награде Привредне коморе за иновације и техничка унапређења из области машинства, наведено је на сајту општине Раковица. Биран је за народног посланика и градског одборника у више наврата, а био је члан скупштинских обора за привреду, за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације, као и члан више парламентарних делегација. Изабран је за члана Председништва Српске напредне странке на Првој Изборној скупштини 2009. године, а за потпредседника Београдског одбора СНС 2011. године.Председник је Општинског одбора СНС Раковица од 2008. године. На конститутивној седници Скупштине Градске општине Раковица, која је одржана 5. јула 2012. године, Миличковић је изабран за председника општине убедљивом већином одборника. Ожењен је и са породицом више од три деценије живи у Раковици, пише у бографији Миличка.

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар