Почетна » СНС ГРОЦКА: Пијанка и састанак са критиком

СНС ГРОЦКА: Пијанка и састанак са критиком

од admin
0 коментар
67783317 911837562516311 8799039429902598144 n

Разлог за овај састанак је био тај што врх СНС-а, евидентно не може да среди свој одбор у Гроцкој.

Иако су раније добили инструкције од Миличка, одборници СНС-а у Гроцкој су наставили по старом. На насловној фотографији видите активисте СНС-а из Гроцке након што су одржали штанд у Болечу  прошле недеље. Организација штанда је била под окриљем актуелног председника Скупштине у Гроцкој, Стефана Дилберовића који претендује да буде будући председник, како ГО Гроцка тако и ОО СНС-а. Међу овим активистима  налази се и активиста ( с десне стране- име познато редакцији) из Лештана који је у тесној вези са бившим председником општине Гроцка и одбора напредњака у Гроцкој, Драгољубом Симоновићем.

Наиме, према истраживању Жиг Инфа, активиста којег видите нема много везе са странком напредњака али итекако има са Симоновићем јер је са њим активно учествовао у насипању атарских путева. Процедура је била таква да је Симоновић уплаћивао овом активисти, који иначе поседује свој каменолом, за утрошени материјал и насипање атарских путева. Међутим, камен није у тоталу коришћен из каменолома овог активисте. Сумња се да је камен туцаник стизао и из Железница Србије јер се неретко дешавало да се међу посутим камењем пронађе и неки клин који служи за причвршћивање шина за железничке прагове.

67783317 911837562516311 8799039429902598144 n

Због оваквих и  сличних ситуација, повереник СНС-а за Гроцку данас је одржао састанак. Према речима наших извора, састанак није био уопште пријатан за већину присутних напредњака и испоставило се да је Миличко упућен у доста ствари које се дешавају по Гроцкој.

Како кажу наши извори, било је критика на рачун Стефана Дилберовића за којег се испоставило да је недавно запослио секретарицу која је била Симоновићев саветник и која има примања око 100 000 динара. Поред те секретарице, сазнало се и за члана МЗ Калуђерица, Дејана Милитуновића који је саветник председника са платом исто око 100 000 динара. Претходно за Милутиновића кажу да је био сакупљач секундарних сировина.

67950786 2402451643330457 5580648816706584576 n

Дејан Милутиновић, Фејсбук фотографија

Како још наводе наши извори, на овом састанку Јасмина Мандић, која је Симоновићева вишегодишња па и деценијска десна рука, упитала је шта ће бити са њом. Повереник јој је одговорио, како кажу извори, да је он њој дао шансу али да је она одмах након тога постављала Симоновићеве слике на друштвеним мрежама и радила све у супротношћу са ставовима странке. Због тога је она за њега, како кажу извори, завршена прича.

Повереник СНС-а Миличко јасан је био на овом састанку да врх странке још није одлучио ко ће бити нови председник и да се то у овом тренутку још увек не зна. Поново је критиковао функционере напредњака у Гроцкој њихово деловање ван препорука странке. Када буде време, формираће се и Месни а и Општински одбор напредњака, изричит је био Миличко и додао да нико пре него се одлучи о томе не може да формира никакве одборе.

Ипак, након свега остаје нејасно зашто врх напредњака не може да реши проблем свог чланства у Гроцкој. Подсетимо се на конференцији за новинаре 26. јануара 2019. године, након што је ухапшен Драгољуб Симоновић, Александар Вучић је обећао да ће ускоро доћи у Гроцку и да ће попричати са локалним становништвом. Од тада у Гроцкој се ништа није променило. Вучић још није дошао, а напредњаци нису средили своје редове. Што је још мизерније, међу напредњацима у Гроцкој су и даље они који су Симоновићеви блиски сарадници. Ако врх СНС-а не промени своје кадрове у Гроцкој, врло могуће да ће бити „и после Симе- Сима“.

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар