Почетна » „СЕКТА“ ДРАГОЉУБА СИМОНОВИЋА? СНС Гроцка против своје странке

„СЕКТА“ ДРАГОЉУБА СИМОНОВИЋА? СНС Гроцка против своје странке

од admin
0 коментар

И поред јасно изнете чињенице Горана Весића, ОО СНС-а Гроцка Симоновића не смењује са функција. Шта више, Симоновић је и даље присутан барем на фотографијама које се налазе тик уз председника Александра Вучића у готово свакој просторији општинских зграда и предузећа.

За разлику од врха СНС-а, напредњаци у Гроцкој су од тренутка хапшења Симоновића у офанзиви брањења његовог лика и дела. Ако се узме у обзир њихово деловања, а поготово прича са грађанима која се износи на штандовима напредњака по Гроцкој, Симоновић је заправо жртва система и медија. Простим језиком речено, испада да се председник Србије Александар Вућић, као и читав врх СНС-а, удружио и преко портала Жиг Инфо кренуо у хајку против Симоновића. Због тога, општински одбор напредњака у Гроцкој и даље остаје веран свом, фактички, творцу и идејном вођи Сими.

Према речима оних који прате ситуацију у грочанском табору напредњака, то и не чуди. Јер од оног тренутка, како кажу, када је Симоновић дошао на власт у Гроцкој поставио је око себе све своје верне људе. Оне који би, без СИмоновића били нико и ништа, а данас су, малтене, школовани и заслужни грађани. Због тога напредњаци у Гроцкој и даље очекују повратак Симоновића који ће им, ако ништа друго, давати инструкције како да воде општину Гроцка.

Иначе, Симоновићево пуштање на слободу се може очекивати у току ове недеље када се заврши процес испитивања сведока. Након испитаних сведока, суд ће одлучити о меру задржавања у протвору или пуштања да се брани са слободе.

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар