Почетна » СНС ГРОЦКА СКУПЉАО ПОТПИСЕ Јавна предузећа на потпису за Вучића (ФОТО)

СНС ГРОЦКА СКУПЉАО ПОТПИСЕ Јавна предузећа на потпису за Вучића (ФОТО)

од admin
0 коментар

ОО СНС Гроцка данас је на четири пункта прикупљала потписе грађана за подршку кандидатури Александра Вучића за председника Србије. Потписи су прикупљани на пунктовима у Гроцкој, Винчи, Лештанима и Калуђерици.

Како су јавили из Инфо службе СНСа гроцка, за само неколико сати прикупљено је преко 600 потписа. На пункту у Гроцкој свој потпис подршке је дао и председник ОО СНС Гроцка, Драгољуб Симоновић са сарадницима. Он је потом обишао и пункт коалиционог партнера, Социјалистичке партије Србије, као и пунктове у Лештанима, Винчи и Калуђерици.

Према информацијама Жиг Инфа, данас у преподневним часовима стигла је директива у свим Јавнимм предузећима да сви радници морају да се појаве на потписивању како би се прикупио што већи број гласова. Барем су нам тако саопштили наши извори.

А да се појавила већина радника из Јавних предузећа Гроцке, показују и фотографије које су постављене испред Инфо службе СНС-а.  Мора се напоменути да су запослени у Јавним предузећима напуштали своје радно место, јер су се потписи прикупљали и у току радног времена. Међу онима који су дали глас налази се и директорка Центра за културу која је недавно, на друштвеној мрежи, забранила да се прича о политици, јер њу политика не занима. За сада немамо информација чија је опрема (компјутери, штампачи и остало) коришћења а потребна је за оверавање потписа.

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар