Почетна » СНС ГРОЦКА У УМЧАРИМА Организована трибина о пољопривреди или политички скуп?

СНС ГРОЦКА У УМЧАРИМА Организована трибина о пољопривреди или политички скуп?

од admin
0 коментар

Како наводе из Српске напредне странке у Гроцкој, Општински одбор Српске напредне странке Гроцка организовао је трибину о пољопривреди у просторијама Дома културе у  недељу 28. Јуна у Умчарима са почетком у 20 часова.

 Ова пољопривредна трибина, бар што се тиче друштвених мрежа, најављена је само 2. сата пред одржавање од стране ОО СНС-а Гроцка. Убрзо нако н одржавања трибине, на друштвеним мрежама је постављена вест да је на овој трибини присуствовало око 200 људи.

-У организацији Општинског одбора СНС Гроцка, у пуној сали Дома културе у Умчарима, одржана је трибина „Пољопривреда“. Пред око 200 људи, о пољопривреди и проблемима са којима се сусрећу пољопривредни произвођачи са територије општине Гроцка, говорили су Веран Марић, члан председништва Српске напредне странке и народни посланик, Маја Бајагић, представница Секретаријата за привреду, Марија Миленковић Колунџија, приватни заштитар и Живослав Караклајић подпредседник комисије за одређивање сорти јабука, наводи се у том саопштењу.

Колико је било људи из Умчара?

Према фотографијама које је објавио СНС Гроцка, у сали Дома културе у Умчарима се начазило максимално 20 одстомештана Умачара. Сви остали су доведени из више Месних заједница са територије општине Гроцка.  На скупу је било готово комплетно руководство ОО СНС-а из Гроцке на челу са председником овог одбора Драгољубом Симоновићем. Поред њега, присутни су били и чланови већа општине Гроцка, као и председник и заменица ГО Гроцка, Стефан Дилберовић и Јасмина Мандић.

Трибина почела политичким говором

На самом почетку присутнима се обратио домаћин трибине, предсеник општинског одбора СНС-а Гроцка Драгољуб Симоновић, који је у своје лично име и у име општинског одбора СНС-а поздравио све присутне. Овом приликом присутне је упознао са најважнијим инвестицијама , које ће се реализовати у наредних месец дана у насељу Умчари и у околини овог насеља.

– У плану је реновирање зграде за пензионере и изградња дечијег игралишта. Такође су купљене ракете за противградну одбрану, а од октобра месеца аутобуски превоз „ Ласта“, у претплати ће бити јефтинији за 40 посто . Тренутно је у току изградња зграде на пијаци и радови се приводе крају, а грађани са овог дела територије имаће уређен простор са свим пратећим елементима , који гарантују квалитетну продају исхране – рекао је председник општинског одбора СНС- а Гроцка Драгољуб Симоновић. Он је такође истако да ће се за двадесетак дана комплетно асфалтирати улица на деоници од центра Умчара ка Дражњу , што је од великог значаја за мештане овог насеља.

Тек након Симоновићевог излагања започело се говорити о темама  о чему је ова трибина и требала бити, а то је пољопривреда, противградна заштита, извоз и заштита воћа.

 

За Жиг Инфо

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар