Почетна » СНС кордон чувао окупљене у Панчеву, митингаши викали „ово је присила“

СНС кордон чувао окупљене у Панчеву, митингаши викали „ово је присила“

од Други Пишу
1 коментар

Особе у белим прслуцима и јакнама, на којима је било исписано имем Александра Вучића, формирале су кордон у Панчеву и спречавале кретање људи, како не би изашли из простора предвиђеног за скуп на којем је говорио председник Србије.

Како се види на снимцима које су нам послали читаоци и гледаоци, кордон људи у белом стајао је на изласку из пешачке зоне у Панчеву, а када је маса људи кренула одатле да излази, чуло се „затвори“. Редаи Српске напредне странке су укрстили руке како би зауставили људе.

Једна жена је негодовала и обратила се полицајцу речима „полицијо, зашто виче затвори“.

„Свако нек иде, ко хоће… Нису они овце него људи. Отворите да иде ко хоће, срам вас било“, чује се глас те женске особе.

Чује се и мушки глас који говори: „Слободно дошао, слободно нек иде“.

На другом снимку се види како „чувари“ спречавају једног мушкарца да прође, а он им говори да је пролазник и да није на митингу. Пошто редари СНС хтели да га пропусте дошло је до гурања и човек је успео да се извуче из ограђеног простора.

Један огорчени митингаш је рекао да после овога нико из Панчева неће доћи на митинг 26. маја у Београду.

„Који је ово закон, ово је присила. Овако заграђени“, викао је учесник митинга, док су други добацивали „пустите људе да прођу“.

Председник Србије Александар Вучић држао је у петак у Панчеву митинг, у исто време док се у Београду одржавао протест незадовољних грађана.

Присталице и функционери Снс-Гроцка из Калуђерице

foto printskrin N1

Н.В.О./Н1 

Можда ти се свиди

1 коментар

Mučenik мај 22, 2023 - 17:48

Do sada su za mitinge SNS skupljali učesnike, a sada počinju i da sprečavaju prisutne da napuste miting. Advokat kaže da je to nezakonito, a podelu sendviča o trošku naroda je zakonito. Da po zakonu „kadijate te tuži, kadija ti sudi“. Nisu đaba turci vladali petsto godina, nešto su sadašnji vladari naučili od toga i sada ga primenjuju. Možda je bolje da sendviče dele kada se miting završi, onaj ko preživi dobija sendvič, onaj ko ode … neka mu je Bog i ΛV u pomoći. Dva dobra teško se ukomponuju.

Понови

Оставите коментар