Почетна » СНС: Лаж је да организујемо скуп подршке председнику Вучићу

СНС: Лаж је да организујемо скуп подршке председнику Вучићу

од Други Пишу
0 коментар

Српска напредна странка демантовала је наводе појединих медија и представника опозиције да СНС намерава да организује митинг, односно скуп подршке председнику Александру Вучићу испред Скупштине Србије, а поводом седнице о Косову и Метохији.

“Данима уназад тајкунски медији и тајкунски потрчци лажу да СНС организује некакав митинг или, како прецизније лажу, скуп подршке председнику Вучићу испред Скупштине Србије, а поводом седнице о Косову и Метохији. Истине ради, нити организујемо скуп, нити митинг, нити ће нас доћи 500, ни 1.000, ни 100 хиљада, нити 300 хиљада“, наводи се у саопштењу СНС.

Из СНС наводе да се та странка на челу са председником Вучићем бави озбиљном и одговорном, развојном, пре свега, државотворном политиком, што је, како додају “на нашу жалост, за политичке миљенике ових тајкунских медија непознаница“.

“Када напредњаци буду организовали митинг уредно ћемо обавестити грађане Србије и биће нас много више од поменутих бројева, то вам обећавамо. А сви знамо – оно што напредњаци обећају, увек испуне“, истичу из СНС.

Тањуг/Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар