Почетна » СНС СЕ ЈАВИ! Гроцка, пливање, аутобуси и сакривање

СНС СЕ ЈАВИ! Гроцка, пливање, аутобуси и сакривање

од admin
0 коментар
prntgrplivanje

 Наиме, да ће се организовати превоз, односно да ће долазак на ову хришћанску манифестацију у Гроцкој бити обавезан долазак, наговестили су из Инфо службе ове општине.

16. јануара, три дана пре одржавања манифестације „пливања“ Инфо служба ГО Гроцка најављује, писајући практично у садашњем времену, да ће иста бити најпосећенија у целој Србији са више од 4 000 посетилаца. Жиг инфо има сазнања да је одређена и појединачна квота коју су морали испунити одређени чланови СНС-а да би ова манифестација била што масовнија.

prntgrplivanje

Тог 19. јануара, у преподневним сатима јасно је већ било да су координатори СНС-а организовали превоз са других општина, претежно са Звездаре, како би ову манифестацију омасовили и приказали као једну од највећих у Србији. Имали су и додатни разлог за то. С обзиром да Гроцка нема председника ОО СНС-а, на координаторима је било да се докажу масовношћу, првенствено зато што су позвани у „госте“ министар МУП-а Небојша Стефановић који је уједно и председник ГО Београда, као и Милосав Миличковић- Миличко који је повереник напредњака у Гроцкој и државни секретар у МУП-у.

autobusi grocka

Аутобуси који су ангажовани за превоз до Гроцке за Богојављење

 Координатори СНС-а су (који су и представници власти у Гроцкој) ишли до таквих детаља организације да нису дозволили ни контакт осталих одборника и представника власти са Небојшом Стефановићем и Милосавом Миличковићем. Организатори или координатори СНС-а, свеједно, поставили су своје одборнике и представнике ГО Гроцка на разадаљини на којој нико није могао прићи Стефановићу и Миличку, како би можда поразговарали са њима. Један од оних који су били на овом скупу, потврдио нам је да су они накнадно премештени како не би били у догледу Стефановића и Миличковића.

milicko i stefaovic grocka

Координатор Стефан Дилберовић са Небојшом Стефановићем и Милосавом Миличковићем

stefanovic i milicko

 Како кажу још наши извори из СНС-а Гроцка, зачудило их је то што су одређени људи, за које они сматрају да су младе наде и виђени у новом ОО Гроцка, удаљени од Стефановића и Миличковића.

insajdersns

 Интересантно је још да прича о пливању у Гроцкој није добила велику потпору прорежимских медија. Иако, како кажу организатори, је била најмасовнија у Србији, вест о пливању у Гроцкој готово да не постоји или је пак објављена у Агенцијском стилу. Разлог можда лежи у информацијама које пристижу, а то је да је Гроцка заправо пуштена низ воду и да напредњаци након смене Драгољуба Симоновића којем се суди као осумњиченом налогодавцу за паљење куће нашем новинару Милану Јовановићу, не знају кога да поставе на чело ОО-а. Такође, неки од медија су објавили да је у врху СНС-а дошло до сукоба између Вучића и Стефановића који држи београдски одбор напредњака. Због тог сукоба, наводно, Гроцка је стављена у запећак, те Симоновићеви људи су и даље практично на власти у Гроцкој. Не треба заборавити ни чињеницу да је Небојша Стефановић постао почасни грађанин Гроцке, а проглашење са плакетом му је уручио лично Драгољуб Симоновић. На тој додели био је и Милосав Миличковић – Миличко, такође врло добар пријатељ са Симоновићем. Што се тиче Миличка, у јавности је познато да му је Симоновић изградио викендицу на Сребрном језеру, тик уз његову.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар