Почетна » Социјалисти започели кампању у Гроцкој

Социјалисти започели кампању у Гроцкој

од admin
0 коментар

 

 

– Мени лично је задовољство и част што сам кандидат за градског одборника на листи коју предводи наш суграђанин Тома Фила. О ономе што смо радили и шта ћемо урадити, моји саговорници ће рећи после мене. Ја могу рећи само да ми као партија и коалиција, увек смо били објективни и нисмо давали лажна обећања и трудили смо се да оно што обећамо и урадимо. Зато вас молим, без обзира што је овај општински одбор  увек имао најбоље резултате, да се овај пут што максималније заложимо, да што више људи заокружи број два да би Ивица Дачић био премијер Србије а Тома Фила градоначелник Београда, изјавио је између осталога Др. Ђорђе Станојевић, председник СПС Гроцка.

Др. Ивана Вилотијевић истакла је да се СПС одавно бавио заштитом животне средине.

– Оно што морам да вам кажем да смо све интересе СПС-а које смо из области заштите животне средине стојички носили, а да не заустављамо развој града. Подсећам вас да је СПС о вашој општини размишљао на један специфичан начин. Сетили смо се Винче и почели смо да решавамо тај проблем, рекла је између осталога Др. Ивана Вилотијевић.

Никола Никодијевић председник градског одбора СПС-а указао је да су на њиховој листи за град Београд, Грочани у првом реду, док су код Ђиласа при крају изборне листе.

– Ко ће да води рачуна о Грочанима? Ови са Врачара, Звездаре или са Новог Београда? Немају вас у виду уопште. Они гледају сопствени интерес. Неће имати ко да води рачуна о вама и вашим потребама, уколико не будете гласали за Социјалистичку партију Србије, рекао је између осталога Никодијевић.

Тома Фила је обећао да ће мислити на Гроцку и да ће бити и Спортског центра и базена. Своје излагање, Фила је завршио причањем вица о адвокату.

– Неки адвокат у Лесковцу себе је звао татко на народ. Једног дана он дође у једно село и крене да прича. Ја ћу да вам направим улицу. Живео татко. На крају ћу да вам отворим и школу. Али татко немамо децу. И децу ће вам направим, завршио је свој говор Тома Фила.

Ивица Дачић, кандидат за премијера испред СПС-а, указао је на оно што је ова партија урадила претходних година. У свом излагању Дачић се осврнуо на здравство и остале гране за које мисли да без СПС-а оне не би постојале .

-Као што знате, још нису расписани председнички избори. Ми ћемо подржати Александра Вучића. Ја њега подржавам али сматрам да могу боље од неких његових кандидата . То је наше право и ми ћемо се за то борити. Морате да схватите да је то борба за нашу бољу политичку позицију, рекао је између осталога Ивица Дачић.

Погледајте детаљније у видео прилогу:

 

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар