Почетна » Шокантна изјава Томислава Николића: ИДЕМ У РАТ СА СИНОВИМА, НЕЋУ БИТИ ПРЕДСЕДНИК!

Шокантна изјава Томислава Николића: ИДЕМ У РАТ СА СИНОВИМА, НЕЋУ БИТИ ПРЕДСЕДНИК!

од admin
0 коментар

– Ми не звецкамо оружјем, већ на ту раван пребацујемо уколико буде био угрожен српски народ на Косову и Метохији. И да, рекао сам да ћу и ја, ако треба, отићи у рат, па и моји синови – изјавио је Николић за Курир

Председник Србије Томислав Николић поручио је да је спреман да се повуче са чела Србије и оде у рат са синовима „ако оћутимо Албанцима“! На сугестију да је јавност узнемирена и да позива на смиривање тензија, Николић за данашње издање листа „Курир“ одговара „да не звецка оружјем и да је ЕУ морала да реагује на минирање пруге“.

– Ми не звецкамо оружјем, већ на ту раван пребацујемо уколико буде био угрожен српски народ на Косову и Метохији. И да, рекао сам да ћу и ја, ако треба, отићи у рат, па и моји синови – изјавио је Николић.

На питање да ли је видео реаговање политичара опозиције, али и званичника ЕУ после његовог говора, Николић је рекао:

– ЕУ је требало да реагује кад је скоро минирана пруга и кад није дозвољено да прође српски воз. Па ако Јоханес Хан каже да ја не гледам у будућност и да је будућност Србије независно Косово, онда немамо о чему да разговарамо. Онда је он превара за сва времена – изјавио је Николић.

– Ако нападну Србе и почну егзодус и убијање, хоће ли Србија да ћути? Ја таквој Србији не бих био председник – рекао је Николић.

Еспресо.рс / Курир

Можда ти се свиди

Оставите коментар