Почетна » ШОКАНТНО ПИСМО ПОСЛАНИКА САШЕ МИРКОВИЋ: Вучић има приватну војску и приватну полицију

ШОКАНТНО ПИСМО ПОСЛАНИКА САШЕ МИРКОВИЋ: Вучић има приватну војску и приватну полицију

од admin
0 коментар

Бивши посланик СНС Саша Мирковић, који је недавно напустио СНС, напиосао је отворено писмо премијеру Александру Вучићу у коме га оптужује за апсолутизам и прети да ће изнети у јавност све што зна. Мирковић је позвао Вучића да уживо пред камерама расчисте рачуне.

Вучићу, хтео сам све ово да ти кажем у Скупштини, али не бих могао, јер би ми била одузета реч само на помен В од Вучићу. Престани више са застрашивањима и претњама. Знам како функционишеш, јер те дуго познајем. Знам колико волиш да се светиш људима који помисле да ти се супротставе у странци, а камоли људима који су ван странке. Знам све о људима којима си окружен. Знам како користиш све могуће ресурсе државе да би на неког извршио притисак, осветио му се или под изговором „борба против корупције“ покушао да га ухапсиш. А онда у свим медијима објавиш како си највећи борац против корупције на земаљској кугли, у шта не верујем, а ти знаш и зашто. Знао сам све то, али сам ти поверовао да си се променио. Знам да си од свих из СНС-а тражио да мој одлазак не коментаришу и да ми пожеле срећан пут да би ти испао велики, а са друге стране на посредан начин преко својих полицајаца и уредника Вучићевића да ме криминализујеш. Покушао сам џентлменски да изађем из СНС-а, али ми ти то просто не дозвољаваш светећи се, и приватно и политички.

Знам да ово вероватно у Србији мало људи сме да ти каже, али ево, видиш, постоје и такви. Знам и да си послао батинаше да убеђују одборнике шта је држава, а шта Саша Мирковић. Знам да си решио да се обрачунаш са мном. Знам да имаш и приватну војску, и приватну полицију, и приватно тужилаштво, и приватне судове, али сви они функционишу по принципу тајне организације завештане ћутањем. Знам и да волиш да гледаш „Кума“. Знам и још много тога, да бих вероватно био добар сарадник против тебе, али нећу, не секирај се.

Знам да овим рескирам све, и будућност своје деце и животе чланова породице, о мом и да не говорим. Али сам решио да нећу више да будем у тој твојој игри. Знаш и ти одлично да је све ово што кажем тачно и да ниједан полиграф на свету неће моћи да докаже супротно. Мислио сам, као и сваки мали човек, да ћеш престати да ми се светиш и да ћеш схватити да је било време да се растанемо. Не, ти идеш и даље па удараш испод појаса. Пре неки дан сам се пробудио, јер сам решио да не сањам више. Сутра ће се пробудити још неко, врло брзо и цела Србија из колективног сна у који си нас увео.

И да знаш, ја НИСАМ против моје државе коју неизмерно волим. Ја сам против тебе и твог апсолутизма. Немој више да малтретираш људе које познајем! Немој више да их застрашујеш, јер Србија зна да тренутно можеш колико хоћеш, али не можеш докле хоћеш.

И многе људе из опозиције држиш у полицијском стиску, те не смеју ово да ти кажу. Ја, ево, смем и хоћу! И немам проблем да се са тобом појавим на РТС-у на јавном полиграфу, па да виде грађани Србије ко лаже, а ко не. Али док то не одлучиш и закажеш, остави ми пријатеље и породицу на миру, јер за све што се деси њима, а и мени, ти ћеш бити крив.

Можемо да причамо и о томе како финансираш изборе, шта је истина око наводне крађе избора 2012. године, фамозне афере „Џак“. Можемо да причамо и о многим другим стварима, али ти и ја, Ацо, пред камерама, па да видим да ли си толико добар оратор и кад ја станем преко пута.

Ево, ја сам се померио са места председника Скупштине града Зајечара без икаквих проблема, јер нисам желео одборнике да стављам у проблем који имам са тобом, јер знам како би људи прошли.“

Ослобођење

Можда ти се свиди

Оставите коментар