Почетна » СПАС (ење) за Гроцку можда са напредњацима у коалицију

СПАС (ење) за Гроцку можда са напредњацима у коалицију

од admin
0 коментар

 Састанак се одржао у једном познатом ресторану на обали Дунава у Винчи, где је „председавајући“ био Владан Зарић. Иначе, Зарић је у времену од 2003-2004 године био председник Гроцке, а затим је основао Групу грађана. До недавно је био и директор ПКБ „Болеч“.

Један од присутних, Ненад Панић из Гроцке каже за Жиг инфо да је циљ СПАС-а да не може више у Гроцкој да буде рекетирања, да све зависи од једног човека и остале ствари што су се дешавале у протеклим годинама. Једноставно мора Општина да буде отворена за све, каже Панић и додаје да је циљ да се напредњацима умањи извршна власт. Панић је, иначе, на локалним изборима 2016. године био председник радикала у Гроцкој.

 

С друге стране, Владан Зарић каже да је могуће да СПАС уђе након избора у коалицију са СНС-ом, али све зависи ко ће бити на тој листи.

 

– Морамо да завршимо проширење Смедеревског пута, као и да добијемо излаз на Ауто-пут за Калуђерицу и Лештане, да урадимо канализацију, наводњавање, да оснујемо задруге и доста тога, каже Зарић на питање Жиг инфа шта је политички циљ СПАС-а.

Зарић још каже да ће се на листи СПАС-а наћи, односно да ће се он потрудити да сваки Месни одбор између себе постави кандидата за своје место односно изборну јединицу.

-Та листа мора бити по квалитету другачија, јача од других. Да ли ћемо формирати власт са напредњацима, то зависи од људи који ће бити на другој страни, каже Зарић за Жиг инфо.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић, насловна фотографија: Илустрација

Можда ти се свиди

Оставите коментар