Почетна » СПРЕМА СЕ ИЗБОРНА КРАЂА? Измишљеним бирачима стижу позиви за гласање

СПРЕМА СЕ ИЗБОРНА КРАЂА? Измишљеним бирачима стижу позиви за гласање

од admin
0 коментар

Забринути грађани јављају да на њихове кућне адресе стижу позиви за гласање са именима људи које они не познају.

На кућну адресу Слободана Јовановића из Старих Лединаца, надомак Новог Сада, јуче су стигли званични позиви за гласање.

Међутим, како је објавио Јовановић на свом Фејсбуку, он не зна ко су људи којима је стигао позива за гласање на његову кућну адресу.

– Стигли нам позиви за гласање, ништа необично да из истих нисам сазнао да имам “подстанаре” у кући. Ствар је врло проста, неко је ове, ваљда, људе пријавио на мојој кућној адреси без мог знања и они су данас добили позив за гласање. Оно што не знам је откуд ми они на бројном стању, а оно што знам је да ћу колико сутра то проверити, написао је Јовановић на свом Фејсбуку као коментар на фотографију позива.

Слична је била ситуација и на Новом Београду. Поштар је недавно у једној стамбеној зграду на Новом Београду оставио неколико позива за гласање.

Станари немају појма ко су људи са позива.

На позивима је исписана адреса Гандијева 55, али позиви нису испоручени на ту адресу, већ су лоцирани у другој згради, тврде станари.

Међутим, у односу на случај са Слободаном Јовановићем, за позиве на Новом Београду је сасвим могуће да их је поштар оставио на погрешној адреси или држава нема ажуриране адресе становника.

Али, знајући традицију изборних крађа и манипулација, изузетно је сумњиво што позиви масовно завршавају на погрешним адресама.

Телепромптер

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар