Почетна » Србија центар:Отварање вртића у Умчарима код Гроцке најављивано више пута пред изборе, објекат у међувремену зарастао у коров

Србија центар:Отварање вртића у Умчарима код Гроцке најављивано више пута пред изборе, објекат у међувремену зарастао у коров

од Жиг Инфо
0 коментар

После неколико предизборних најава да ће радови бити завршени, а објекат отворен за децу, зграда вртића у Умчарима зарасла је у коров. Бисер овог дела општине Гроцка, како га је прозвао градоначелник Александар Шапић, доживео је судбину многих других предизборних обећања челника СНС када су у питању институције и објекти јавне намене – ево сад ће, само што није, а када ће не зна се.

– Радови на реконструкцији овог објекта почели су 21. јула 2023. а завршетак је најављен за 21. новембар исте године. Како радови нису били завршени, за потребе кампање за децембарске изборе, градоначелник Александар Шапић обишао је градилиште и тада је продужио рок на половину децембра. Још једном је слагао грађане Умчара и општине Гроцка.

Пред јунске изборе ове године Српска напредна странка опет је најавила отварање вртића. Напредњаци су поново слагали мештане, да би пре десетак дана у једној емисији на националној телевизији председник општине Саша Чапрић, без имало стида, најавио отварање за неколико дана. До данас није отворен, а зграда је зарасла у коров. Питамо председника општине и челнике СНС зашто су обмањивали мештане Умчара и када ће моћи да доведу децу у овај објекат уместо да их воде у километрима удаљен вртић у Гроцкој – изјавио је Никола Ђурђевић, повереник Србија Центра за Гроцку.

Можда ти се свиди

Оставите коментар