Почетна » СРЦЕ: СНС отписао ПОКС и приписао му своју одговорност

СРЦЕ: СНС отписао ПОКС и приписао му своју одговорност

од Други Пишу
0 коментар

Новосадска јавност остала је затечена саопштењем градоначелника Милана Ђурића од 6.2.2023. године да раскида коалицију са локалним одбором ПОКС.

Због чега је СНС у Новом Саду баш сад раскинула коалицију? Да ли су им напрасно засметале све афере челних људи ПОКС, на које ових дана подсећају и портали блиски СНС, попут оних о нестанку читаве топлане на Мишелуку, преношења више стотина хиљада евра у коферу преко границе, намештених тендера и фантомских радних места или је разлог отказивање послушности и подршке безидејној политици Александра Вучића према Косову и Метохији?

Да ли се жели пребацити кривица за лоше стање у градским комуналним предузећима на дојучерашње партнере у погрешном вођењу града или се заузимају боље стартне позиције пред наредне изборе и покушавају опрати биографије, видећемо.

Једно је сигурно, сви одговорни за лоше стање у градским предузећима, урбанистички хаос, уништавање зелених површина и криминал на новосадским улицама, мораће да понесу свој део одговорности након неминовних промена које ћемо заједно са Новосађанима изборити.

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар