Почетна » СРЕЋА ПА НИЈЕ БИО ПРАВИ ВУЧИЋ: Оља Бећковић глумила Вучића, Пајтић се избламирао! (ВИДЕО)

СРЕЋА ПА НИЈЕ БИО ПРАВИ ВУЧИЋ: Оља Бећковић глумила Вучића, Пајтић се избламирао! (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

Председник Покрајинске владе Бојан Пајтић био је гост код Оље Бећковић.

У разговору са Бојаном Пајтићем, Оља Бећковић глумила је Александра Вучића. Позната водитељка констатовала је да Пајтић никада неће добити дуел са Александром Вучићм, те му предложила да она буде Александар Вучић и дала му могућност да јој постави било које питање.

Пајтићево прво питање било је: “Господине Вучићу, објавите 20 тајних уговора које сте закључили, када су у питању Београд на води, Железара Смедерево, пољопривредно земљиште…”

Оља му је одговорила у Вучићевом маниру: “Није тачно. Све је објављено.”

Пајтић није очекивао такав одговор, па је покушао да се извуче фразом “да то просто није тачно”, наводећи да су објављена само два уговора од пет са Ер Србијом… “Када је у питању Београд на води, хотел на Копаонику, налажост ништа није објављено”.

Међутим, уговор о Београду на води објављен је на сајту Владе крајем септембра месеца прошле године. Оља тај податак није употребила против Пајтића у кобајаги интервјуу, али Вучић засигурно би у правом дуелу.

Позната водитељка укинуте култне емисије “Утисак недеље” “пресекла” је Пајтића питањем: “Зашто ви нисте данас на послу?”

Пајтић није имао бољи одговор од: “Ха, ха ха, па ја јесам на послу. Зато што је мој посао брига о грађанима ове земље. Дакле, не само брига о грађанима Војводине…”

Оља га је још једном пресекла питањем: “Зашто ви нисте у свом кабинету у Новом Саду?”

Ту се Пајтић начисто укопао одговором да “његов посао није у кабинету или у некој фотељи”.

– Ја сам запослен на Правном факултету. То је тешко господи из Српске напредне странке да замисле да неко ради на државном факултету или да је завршио државни факултет. Ја предајем на државном факултету, дакле, тамо је мој посао, рекао је Пајтић.

Ако је Пајтићево радно место на факултету, а не у Покрајинској влади, због чега једноставно није поднео оставку на премијерски место и посветио се науци? Пајтић је директно признао да су апсолутно тачне оптужбе напредњака да никада није на свом радном месту у Бановини!

Крајње је лицемерно тражити глас од народа и тврдити да твоје место није на јавној функцији на коју су те поставили грађани, већ на факултету! Због чега грађани онда гласају за Пајтића? Да би радио на факултету?

Није Пајтић ни први ни последњи који је уједно и државни функционер и професор на факултету, али Пајтић јесте први који је важну функцију председника Покрајинске владе подредио професорском положају.

Интервју са Ољом Бећковић требало је да буде комичан по природи, али је био више него убитачан за Бојана Пајтића. Срећа његова па се са таквим питањем и таквим шарлатанским ставом није појавио у дуелу са Александром Вучићем.

Када је Оља Бећковић успела да га испрескаче у комичној улози Александра Вучића, поставља се питање шта би му тек Вучић урадио да стварно укрсте копља у ТВ дуелу.

Телепромтер

Можда ти се свиди

Оставите коментар