Почетна » СРПСКЕ „ПАТРИОТЕ“ И ГЕЈ МИНИСТАРКА – колико кошта идеологија?

СРПСКЕ „ПАТРИОТЕ“ И ГЕЈ МИНИСТАРКА – колико кошта идеологија?

од admin
0 коментар

Странка деснице „Српска народна партија“ Ненада Поповића подржала је владу у чијем је кабинету на месту министра државне управе и локалне самоуправе ЛГБТ особа Ана Брнабић.

Поповићеви посланици гласали су за избор нове владе у скупштини, а потом су уживали на коктелу организованом поводом избора нове владе.

Поповићу, који је у ранијим интервјуима за оне који организују „Параду поноса“ говорио да су „геј политиканти“ и који је позивао да се на „Паради поноса“ не праве инциденти, јер управо ти људи желе хаос у Београду, сада није рекао баш ништа што је српска влада добила геј министарку.

Чак је на „Твитеру“ поздравио присутво његових посланика на коктелу, где су вероватно и срели нову министарку.

Поповић, који се издаје за политичара са великим поверењем Русије и странку десне оријентације изгледа је направио заокрет зарад власти.

У септембру 2015. године поручио је у интервјуу за „Ало“ да је одржавање параде поноса диктатура геј активиста.

„Лично немам ништа против хомосексуалаца, свако има право на избор, али сигурно да не гледам благонаклоно на психолошку агресију која се уочи сваке геј параде врши на наше друштво захтевом да сви активно учествујемо у ритуалном парадирању нечијег сексуалног опредељења. То није никаква манифестација демократије, већ напротив, то је диктатура геј активиста над већинским хетеросексуалним становништвом“ рекао је Поповић пре мање од годину дана.

Он није одговорио на наша питања зашто су подржали геј министарку и како је могуће да је сада променио мишљење зарад уласка у власт.

 

(nova borba)

Можда ти се свиди

Оставите коментар