Почетна » ССП Гроцка: Деценија прође, а минибус линија Калуђерица-Лештане никако да дође

ССП Гроцка: Деценија прође, а минибус линија Калуђерица-Лештане никако да дође

од admin
0 коментар

 

За проблем са којим се суочавају становници ових насеља, а то је велика удаљеност од јавног превоза, ова градска власт не мари. Претходна власт је асфалтирала преко 100 улица у овим насељима и на тај начин направила предуслов за превоз минибусевима, али ова власт је, као и многе друге ствари, тај пројекат прекинула и грађане лишила планираног превоза.

Истини за вољу, у једном делу Калуђерице су увели минибус линију као краткотрајно решење. Веровали или не, све то зато што су асфалтирали једну улицу током 10 година власти, толико им је требало. Тада су грађани овог дела Калуђерице узели “ствар у своје руке” и “притиском” на власт победили у намери да та линија остане као трајна и свака част грађанима на томе. Да није било тог притиска, очигледно је да и те линије не би било. Најмање још две линије би олакшале живот преко 20.000 становника у два насеља, али о томе ова власт не мари. Заправо ова власт мисли само о својим штеточинским пројектима Београда на води, метроа, спалионицама, а грађани “нека се снађу”.

Странка слободе и правде гарантује да ће сви грађани имати третман као и они у центру града, а ову власт која ради само у интересу пуњења сопствених џепова “отераћемо” оловком 3. априла.

ОО Гроцка Странке слободе и правде

Можда ти се свиди

Оставите коментар