Почетна » ССП Гроцка: Нове “комбинације” у Гроцкој вредне 17.000 ЕВРА дневно

ССП Гроцка: Нове “комбинације” у Гроцкој вредне 17.000 ЕВРА дневно

од admin
0 коментар

Ово наизглед мало јавно приватно партнерство, где страни инвеститор има 80% капитала, је било изузетно успешно и за 10 дана “убрало” преко 20 милиона динара, односно око 170.000 Евра и то све само у Гроцкој на јавним тендерима у периоду између 13. и 23. јула ове године.
Толико су успешни да су, поред траљавог обављања посла одношења смећа, добили посао чишћења дивљих депонија у вредности од 3.271.500 динара, због како кажу повећаног обима одношења смећа.

Сетимо се да је за исти посао у 2020. години предузеће “Ика-пек” наплатило 1.900.000 Динара, а стање је малтене исто.

А како је то све изгледало:

15. јула је уговорена услуга чишћења тротоара, тргова и јавних површина за око 11 милиона динара, а 13. јула је за одржавање паркова и зелених површина и кошење траве уговорено око 4 милиона.

20.јула је уговорено одржавање мобилијара за око 3 милиона динара. Рекло би се да од силних милиона све “пршти” од чистоће, а Грочани се на сваком кораку гуше у смећу.

Једино је јасно да ће цену ове неспособне, бахате и корумпиране власти плаћати грађани Гроцке, а да ће Гроцком владати комунални хаос све до промене ове неспособне власти.

Странка слободе и правде има план који гарантује затварање дивљих депонија и израда регионалних центара за управљање отпадом.

 

Општински одбор Гроцка, Странка слободе и правде

Можда ти се свиди

Оставите коментар