Почетна » ССП Гроцка: Само смена ове власти гарантује безбедност деце у Гроцкој

ССП Гроцка: Само смена ове власти гарантује безбедност деце у Гроцкој

Саопштење за јавност

од Жиг Инфо
0 коментар

“Шта је тачно за директорку ОШ “Илија Гарашанин”, Љиљану Бошковић Милојевић велики проблем ако је мањи инцидент када једно дете убоде друго дете коришћеним шприцем које је пронашло у близини своје школе” упитао је Жељко Вагић, председник ССП Гроцка и наставио “шта још треба да се деси па да ова власт схвати да насиље неће стати ако га игноришемо.”

„Странка слободе и правде захтевала је да власт уреди и осветли сва школска дворишта, да уведе видео надзор и паник тастере као и да контролише улаз како тамо где нам се деца играју не би могли да улазе дилери, криминалци и насилници”, подсетио је Вагић и додао да уместо прихватања ових предлога СНС власт наставља да вређа неистомишљенике.

“Уместо да сами нешто предложе, они су наставили да промовишу насиље као што то раде председник општине Гроцка Пантелић и већник Рајковић” нагласио је Вагић. “Данас је сваком добронамерном човеку јасно да нам деца неће бити безбедна док су на власти они који не желе да се боре против насиља. Избори који су најављени заправо су борба за сигурност и нормалност коју нам је ова власт отела”, закључио је Жељко Вагић.

Подсетимо, ученик трећег разреда ОШ „Илија Гарашанин“ пронашао је у близини школе шприц и иглу, а затим је убо своју другарицу. Школа је потврдила да се инцидент десио и замолила медије да се суздрже од „сензационалистичког“ извештавања.

Инцидент се догодио пре четири дана, а како тврде поједини родитељи чија деца похађају ову школу, дечак је шприц и иглу пронашао на месту где претпостављају да се окупљају наркомани. Према њиховим наводима, тај дечак је од раније познат као проблематичан.
Из школе су за Жиг инфо потврдили да се ово догодило, истичући да су надлежне институције упознате са догађајем.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар