Почетна » ССП Гроцка: Шапићева лажна брига само део лова на гласове

ССП Гроцка: Шапићева лажна брига само део лова на гласове

од Други Пишу
0 коментар

Одлазећи градоначелник Шапић за осамнаест месеци никада није крочио у Гроцку, а у последња три дана је долазио два пута – изјавио је Жељко Вагић председник ССП Гроцка и додао да та лажна брига јесте само део лова на гласове које напредњаци више не могу да добију лажним обећањима.

– Становници Гроцке су већ преварени када су им Мали и Весић обећали изградњу вртица у Умчарима и Винчи, прикључење воде у Ритопеку, уређење Калуђерачког потока, гасификацију, спортску халу и базен као и проширење Смедеревског пута – тврди Вагиц и наглашава да је план одлазећег градоначелника заправо да превари бираче тако што ће рашчистити терен, покосити траву и сликати се на траси Смедеревског пута.

– Једино решење за све наше проблеме јесте смена власти која већ деценију не испуњава ни сопствена обећања. Да је хтео да види како то ради одговорна власт одлазећи градоначелник је могао да прође Калуђерицом и додирне вртић, школу, Дом здравља и стотињак улица које су први пут добиле асфалт за само четири године одговорне власти коју је предводио Драган Ђилас – истиче Вагић и закључује да ће након смене нестручне, бахате и корумпиране власти живот људи и њихови проблеми поново бити приоритет.

Foto naslovna sapic rs /gradonacelnik-sapic

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар