Почетна » ССП Гроцка: Уместо да отвори саветовалиште за младе, Општина “промовише” насиље, криминал и дрогу

ССП Гроцка: Уместо да отвори саветовалиште за младе, Општина “промовише” насиље, криминал и дрогу

Саопштење за јавност

од Жиг Инфо
0 коментар

„Гомилам лову, ал’ ми никад није довољно и немаш граница, па доручкујеш олово закон омерта, овде правило је основно јужни ветар дува поново “ – уз ове речи групе “Црни церак” ђускало је и општинско руководство на Грочанским свечаностима. У време кад сећања на недавна масовна убиства у Београду још боле, стихови попут ових постају звучна кулиса наших свакодневних живота.

И док су се Гроцком проламали „стихови“
-„Пљас-пљас у главу летвом, после те закрпе у ургентном.
Путеви дроге, штекови с новцем, метарске ризле, џоинт на спрат, председнику општине је драго што је присуствовало много деце и омладине. Да ли му је драго што је општина промовисала „едукативне“ текстове групе која у својим нумерама велича криминал, насиље, дрогу, сексизам, разбацивање новцем, бахаћење и низ других негативности, све оно што никако не сме бити узор деци и омладини? Како нам се догодило да председник Гроцке испољава радост док деца слушају риме које су узнемирујуће?

Странка слободе и правде Гроцка предлаже да се у оквиру општине формира саветовалиште за младе људе и за породице како би се смањило насиље, а не да се бацају паре на групе које глорификују насиље и у чијим спотовома статира осуђени криминалац Кристијан Голубовић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар