Почетна » ССП Гроцка: Здравствене амбуланте у Гроцкој као из хорор филма

ССП Гроцка: Здравствене амбуланте у Гроцкој као из хорор филма

од admin
0 коментар

 “После дуго времена Град ће више улагати у здравствене установе у Гроцкој и Гроцка заиста може да рачуна на помоћ Града Београда и то је нешто што ће грађани моћи врло брзо да виде. Важно је да сви грађани имају основну здравствену заштиту за коју је Град Београд надлежан,па ћемо се будућости више фокусирати на примарну здравствену заштиту”, истакао је градски менаџер Горан Весић сада већ давног априла 2016. године.

Иако ни сам Горан Весић не верује у оно што изговори, слике говоре више од хиљаду речи шта грађани заиста виде када прођу поред амбуланте у свом месту.
Обилазећи Пударце, Камендол, Дражањ и Брестовик видели смо призоре као из хорор филмова. Напуштени, урушени и сабласни објекти где неки нису у функцији чак од 2014. године. У овим насељима живи и доста старијег становништва за које је велики напор када медицинску заштиту морају да потраже у другим местима.
Странка слободе и правде Гроцка залаже се за стварање услова за примарну здравствену заштиту која ће бити једнака за све грађане, без обзира у ком месту живе. Могуће је, већ од априла следеће године.

ОО Гроцка Странке слободе и правде

Можда ти се свиди

Оставите коментар