Почетна » ССП: Коалиција НАДА обезбедила кворум и подржала Шапића

ССП: Коалиција НАДА обезбедила кворум и подржала Шапића

од Други Пишу
0 коментар

На данашњој седници Скупштине града Београда опозициони одборници Уједињених уз подршку Демократске странке, Не давимо Београд, Заветника и Народне странке су затражили да се утврди кворум, јер је девет одборника поднело оставке на место одборника, а потом су сви заједно напустили скупштинску салу.

„Да се управо дешава оно о чему је Драган Ђилас причао све време, доказ је данашњи став одборника коалиције НАДА, да остану у сали и обезбеде кворум за рад Скупштине“, наводи се у саопштењу Странке слободе и правде.

„Након што је одборник Вук Станић напустио коалицију НАДА, и остали одборници подржали су постизборну коалицију СНС-СПС која већ девет година управља Београдом супротно интересима свих грађана“, даље наводе из ССП-а.

Они подсећају да су гласове Београђана добили захваљујући „обећањима да неће сарађивати са странкама које су последњих девет година уништавале Београд“. Самими тим, коалиција коју предводи Милош Јовановић је овим чином, како кажу, „обмануле грађане и подржала досадашњу власт као и кандидата за градоначелника Александра Шапића

„Уједињени“ ће опет захтевати да се прозивком утврди кворум за данашњи рад Скупштине.

Дуња Марић    Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар