Почетна » „Шта ја да објашњавам око цене, то је смешно“: Вучић о куповини „Рафала“ и зашто је Хрватска издвојила дупло мање новца од Србије

„Шта ја да објашњавам око цене, то је смешно“: Вучић о куповини „Рафала“ и зашто је Хрватска издвојила дупло мање новца од Србије

од Други Пишу
0 коментар

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је цена по којој је Србија купила „Рафале“ од Француске дупло већа од оне по којој их је купила Хрватска, јер су они купили половне. Вучић је новинарима у Прагу, на питање да прокоментарише критике опозиције и писање медија о цени „Рафала“ које су купиле Хрватска и Србија, рекао да су оптужбе смешне.

„Колико кошта када купите најновији мерцедес, а колико кошта када купите мерцедес онај ‘Д класе’ из ’67 године. Е то вам је разлика у цени, када купите нове авионе и када купите половне авионе. Шта ја њима да објашњавам око цене, то је смешно, безвезе и неупоредиво“, рекао је он.

Како је навео, опозиција хоће да представи да је власт „узела мито“, јер полази од себе када критикује власт и не могу да разумеју да постоје поштени људи који ће да брину о интересима своје земље.

„Проблем је у томе што ти људи свесно раде против своје земље, све најгоре ће рећи и о француском председнику (Емануелу Макрону), урадити све против своје земље, само да би задовољили неке своје партикуларне интересе унутар наше земље“, рекао је Вучић.

Emanuel Makron i Aleksandar Vučić Foto: Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Тањуг/нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар