Почетна » Шта се дешава у грочанском СНС-у и зашто Чупковић преузима контролу?

Шта се дешава у грочанском СНС-у и зашто Чупковић преузима контролу?

Пуцање по шавовима

од Жељко Маторчевић
0 коментар

За десетак дана, како наводе извори Жиг инфа из врха грочанских напредњака, дојучерашњи повереник а садашњи координатор, Андрија Чупковић, почеће да се бави Гроцкој и све чешће ће бити присутан.

Заправо, наводе наши извори, Чупковић никада није ни престао да се пита за све, а садашњи председник ГО Гроцка и ОО СНС–а, Драган Пантелић је заправо класична марионета која треба да испуњава све што му се нареди.

Тако је било, додају наши извори, и када је у Гроцку долазила министарка пољопривреде, односно када је одржана трибина „све о еАграру“ и када је новинарима Жиф инфа забрањен улаз. Наиме, према истим изворима, Пантелић је потписао забрану да се новинари  пусте на трибину али је натеран од стране Чупковића.

Да наши извори наводе тачне наводе, указује и чињеница да је трибином председавао Андрија Чупковић, као домаћин. А Чупковић није ништа друго до обичан директор ЈП „Паркинг сервис“ Београд, ако изузмемо чињеницу да је главни у СНС-у Гроцка.

Чупковић свој садизам воли да испољава, како кажу наши извори, највише на Пантелићу. С друге стране, Пантелић је мазохиста, па ова формула у Гроцкој делује. Можете замислити, кажу наши извори, да је Чупковић забранио Пантелићу да се појави на трибини „све о еАграру“, и да је морао Пантелић да га чека у својој канцеларији све док се трибина не заврши.

Да Пантелић не присуствује трибини, према речима наших извора, агитовао је код Чупковића лештански клан. Иначе, такозвани лештански клан је ојачао и они озбиљно угрожавају Пантелића. Наши извори наводе и да је кључни играч у свему секретарица Сања, која успева својим познатим манирима да се додвори Чупковићу и да га убеди да су њени савети најбољи.

Лештански клан, како се претпоставља, за кључног играча жели да постави Мирољуба Јевтића који тренутно живи у Винчи. Јевтић је тренутно и помоћник председника ГО Гроцка и често је виђен на фотографијама које објављује СНС Гроцка или Инфо служба истоимене општине.

Руку на срце, лештанском клану иде на руке то што се Пантелић показао у негативном смислу у вођењу, како општине, тако и одбора напредњака у Гроцкој. Успео је Пантелић да завади и два ока у глави, и да одбије сву врсту помоћи од својих пријатеља. Барем тако за Жиг инфо кажу његови дојучерашњи најближи сарадници.

Ипак, није ни Пантелић за „бацање“. Не треба заборивити ни  чињеницу да је Пантелић склонио доста крупних играча из Гроцке и да је преживео многе атентате. Међутим, тада је још увек имао подршку његовог, како га је сам Пантелић називао „посинка Ацу“(већник Алкександар Рајковић, прим.аут.). Данас, према речима наших извора, полако га напушта и посинак, а Пантелић остаје сам у свом свету маштарија или лудила, свеједно.

Свакако, директор ЈП „Паркинг сервиса“ из Београда, по тврдњама наших извора, пребациће своју канцеларију ускоро у Гроцку. А тада и они који нису, постаће мазохисти. Све зарад фотеље.

 

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Одабери музику коју волиш, кликни на старт (play) и уживај!

 

 

                          

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар