Почетна » Станковић Њењуловић: СНС се у Неготину крије иза Вучића, који није кандидат

Станковић Њењуловић: СНС се у Неготину крије иза Вучића, који није кандидат

од admin
0 коментар

 

„Билборди у Неготину су већ облепљени Вучићевим ликом, а не листом кандидата напредњака за локалне изборе или њиховим кандидатом за председника општине. Њихови активисти малтретирају грађане тражећи им сигуран глас, а руководиоци по предузећима не презају ни од тога да претњама приморавају, пре свега, раднике на одређено да својим потписом дају такозвани сигуран глас напредњачкој листи“, рекао је Станковић Њењуловић за лист „Данас“.

Станковић Њењуловић, који је први на листи Народне странке за изборе заказане за 17. октобар, истакао је да та странка „има велику подршку у граду“, а њен резултат ће зависити од тога да ли ће код грађана преовладати страх или ће се осмелити и „свој глас дати према савести“.

„Многи Неготинци су огорчени и жале нам се на притиске напредњака. Потрудићемо се да у наредних месец дана што више будемо у контакту са народом и да представимо грађанима да постоји и друга страна“, рекао је Станковић Њењуловић.

Станковић Њењуловић је додао да је Народна сртанка изласком на изборе „учинила прави потез“, јер се само тако може видети „чему је све актуелна власт склона како би онемогућила опозицију да изађе на изборе“.

Председник Општинског одбора Народне странке Неготин рекао је да је то град из којег млади људи одлазе, јер не виде перспективу, па се због тога претвара у град пензионера.

„За многе Неготинце просечна плата у Србији је само сан, а многи примају минималну плату. Претходне четири године ништа није рађено, него су почели да асфалтирају пред изборе“, рекао је Станковић Њењуловић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар