Почетна » Сумњиви комби месецима је паркиран испред ССП-а: Сада је постао билборд за листу „Србија против насиља“

Сумњиви комби месецима је паркиран испред ССП-а: Сада је постао билборд за листу „Србија против насиља“

од Други Пишу
0 коментар

Нерегистровани комби који је од краја септембра паркиран испред страначких просторија Странке слободе и правде на Вождовцу претворен је у билборд за листу „Србија против насиља“, а лидер ССП-а Драган Ђилас захвалио се СНС-у на овој прилици за рекламу.

„Искрена захвалност Српској напредној странци и Зорану М. запосленом у општини Вождовац, што су паркирали нерегистровани комби испред наших просторија и омогућили нам да од њега направимо билборд за листу ‘Србија против насиља’“, написао је председник Странке слободе и правде Драган Ђилас на друштвеној мрежи ‘Икс’.

 

Иначе, Ђилас је недавно објавио снимак акције, за сада, непознатих лица која су 30.09. ове године паркирала комби испред страначких просторија ССП-а у улици Војводе Степе на Вождовцу.

Како је навео лидер Странке слободе и правде, комби је више од три месеца паркиран на истом месту, иако је Комунална милиција наложила 10. октобра да се возило уклони.

На снимку које су забележиле сигурносне камере ССП-а, види се како непозната лица 30. септембра довозе бели комби и исти паркирају испред страначких просторија у улици Војводе Степе у Београду. Према снимку који је показао председник ССП-а Драган Ђилас, може се видети да је акција веома добро организована.

„БИА, полиција, параполицијске снаге или само локални СНС криминалци са Вождовца? Не знамо ко стоји иза ове акције спроведене пре два и нешто месеца, када су три возила испред Странке слободе и правде у Војводе Степе 199, исти дан, исти минут, исти секунд – померена. Том приликом ослободили су три паркинг места, што се није десило никад, да би се комби паркирао тачно на улаз испред просторија Странке слободе и правде,“ објашњава Ђилас.

 

Лидер ССП-а је у свом обраћању казао и да је комби последњи пут регистрован пре пет година и да због тога оно не сме бити на јавној површини. Због тога је Странка слободе и правде поднела пријаву комуналној полицији која је 10. октобра, пре два месеца, наложила да се возило уклони, међутим то до данас није учињено.

Foto: Twitter/Dragan Djilas

Нова.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар