Почетна » Сви распуштени одбори „Заједно“ постали део Покрета слободних грађана

Сви распуштени одбори „Заједно“ постали део Покрета слободних грађана

од Други Пишу
0 коментар

Удружење „Заједно за Нови Сад“, као и сви његови чланови, од данас су званично део Покрета слободних грађана (ПСГ), саопштено је на конференцији за медије ПСГ-а у Новом Саду.

Некадашњи копредседник новосадског одбора “Заједно”, а сада нови члан ПСГ-а, Радивоје Јововић, рекао је да се прикључивање односи не само на новосадски одбор, већ на све распуштене одборе, пише Н1.

“Ово није вест само за Нови Сад, већ за Војводину. Не треба изборни циклус да служи распарчавању – вец уједињавању”, рекао је Јововић.

Према речима народне посланице и потпредседнице ПСГ-а Ане Орег, лоши резултати на изборима били су подстицај за кохезију са удружењем са којим су до сада, како каже, свакако делили вредности.

“ПСГ након ових избора мора изаћи јачи, да покажемо снагу удруживања и да нудимо решења. Видимо Нови Сад као место које треба да пружа перспективу младима, да буде град спорта, зелимо дијагностичке центре у Новом Саду – и да заједно настављамо борбу против фашизма”, рекла је Орег.

Крајем априла централна странка “Заједно” распустила је све одборе ове странке које су одлучиле да изађу на локалне изборе – упркос одлуци централе да бојкотује.

Pavle Grbović Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Н1/Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар