Почетна » ТЕТОВАЖА КОЈА ЈЕ ЗАПАЛИЛА ИНТЕРНЕТ Ево шта је млада Вршчанка истетовирала на руци

ТЕТОВАЖА КОЈА ЈЕ ЗАПАЛИЛА ИНТЕРНЕТ Ево шта је млада Вршчанка истетовирала на руци

од admin
0 коментар

Тетоважа Тијане Станимиров активисткиње СНС из Вршца изазвала је буру коментара на друштвеним мрежама. Тијана каже да тетоважа „А. Вучић“ на њеној руци представља израз њеног поштовања према лидеру СНС и председнику Србије.

Ова млада девојка из Вршца изјавила је да стоји иза своје тетоваже, и да је одлуку да ће је урадити донела је још пре две године, пише јузнибанат.

– Александар Вучић и његова политика подстакли су ме да се учланим у странку. Његови идеали о модерној уређеној перспективној и поносној Србији мотивисали су ме да будем део тима у коме свако ко то жели може да уради нешто за своју државу, за свој град – каже.

 

Његови потези и говори, додаје Станимиров, мотивишу вас да се покренете, да урадите нешто корисно.

Оне је, каже, поносна на тетоважу и жеља јој је да упозна председника. Драго јој је што је добила пуно позитивних коментара и да много људи дели њен став, а на негативне коментаре одговара да је у питању лична одлука и да је они не интересују и не дотичу.

 

А било је и оних са озбиљним претњама „силоваћемо те“, „исећићемо ти руку и од ње скувати гулаш“.

 

– То више говори о њима и о одсуству културе и васпитања. Свако има право на став, али политичка опредељеност се не исказује претњама – рекла је Тијана Станимиров.

Ова Вршчанка је завршила педагошку академију и даље се усавршава на том пољу.

ЈужниБанат.рс/Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар