Почетна » ТЕЗГАРЕЊЕ На одмор код Бабића

ТЕЗГАРЕЊЕ На одмор код Бабића

од admin
0 коментар

Шеф посланичке групе напредњака Зоран Бабић бацио се на хотелијерство, а његови апартмани су међу најскупљима у Врњачкој Бањи.

Вила „Трифун“ оглашена је од 17. априла на сајту bking.com, а осим фиксног телефона за резервације, истакнут је и мобилни број овог посланика и његова мејл адреса.

Међутим, у изјави за „Блиц“ Бабић негира да има везе са апартманима. На питање зашто је он контакт особа за резервације, каже: „Па ја у тој кући живим, мој телефон је јаван“.

ЛУКСУЗ СА ЧЕТИРИ ЗВЕЗДИЦЕ И ОДМОР ЗА ПАМЋЕЊЕ Шест луксузно опремљених апартмана са четири звездице, тако да ће ваш одмор бити за памћење – обећава на сајту букинг.цом шеф напредњака Бабић.

– То је кућа моје мајке, ми смо у феноменалним односима. Кућа се не води на мене. Па да ли ја треба да одговарам за власништво комшија, браће? Ја у свом власништву имам само половину стана од 69 квадрата, и то сам уредно пријавио Агенцији за борбу против корупције – истиче Бабић.

Бабићеви апартмани издају се по вишој цени у односу на остале у Врњачкој Бањи – 50 евра дневно. „Блиц“ је покушао на букинг.цом да резервише само викенд, међутим, то није било могуће – „распродати смо на ваше изабране датуме“.
И поред чињенице да су сви детаљи о вили оглашени на туристичком сајту, Бабић инсистира на томе да се апартмани не изнајмљују.

НЕМА ИНТЕРНЕТ, АЛИ ИМА ГАРАЖУ Апартмани имају терасе, роштиљ, купатило… Приступ интернету „није омогућен“, али зато има кабловска и „бесплатна гаража у којој је ваш аутомобил безбедан“, и купање у отвореном базену.

– То је само за пријатеље. За разлику од неких, ја нисам направио уговор с неким предузећима или јавном установом. Ту већином долазе моји пријатељи, преспавају да не би имали трошкове и ја сам срећан због тога – сигуран је Бабић.

После разговора са шефом напредњака, собу за викенд није било могуће резервисати ни позивом на фиксни број виле. Женски глас љубазно је на питање о новим гостима одговорио, зачудо, исто што и Бабић. Шеф напредњака нерадо је говорио о апартманима, али је зато нагласио да то све нема везе са њим.

– Објекат је завршен 2008. и ни ексер нисам закуцао откако сам постао посланик. Све сам своје уредно пријавио. Моја мајка плаћа порез на апартмане, знате какви су пензионери, пре ће то платити него купити лекове – каже Бабић.

Агенција: Пооштрити законе

У Агенцији за борбу против корупције кажу за „Блиц“ да функционери нису дужни да пријаве имовину родитеља, али и да већ дуже време то Владино тело инсистира на пооштравању и прецизирању закона. Функционери су дужни да пријаве имовину супружника, ванбрачних супружника и малолетне деце.

 

Жељка Јевтић, Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар