Почетна » ТРИ КОФЕРА И ФЛУОРЕСЦЕНТНЕ ЦИПЕЛЕ Томислав и Драгица Николић башкаре се у луксузном летовалишту

ТРИ КОФЕРА И ФЛУОРЕСЦЕНТНЕ ЦИПЕЛЕ Томислав и Драгица Николић башкаре се у луксузном летовалишту

од admin
0 коментар

Бивши председник Србије Томислав Николић после напорне године дао је себи одушка. Председник Националног савета за координацију сарадње са Русијом и Кином, са супругом Драгицом одмара се у луксузном хотелу на Кефалонији.

Како за “Блиц” тврди одлично обавештени извор, Николић је на Кефалонију допутовао крајем прошле недеље чартер летом, а авион је због овог важног путника каснио 15 минута.

– Поједини путници који нису видели Николића на аеродрому питали су се зашто лет касни, а када је ушао у авион у пратњи бивше прве даме, свима је било јасно. Николић је сам теглио кофере, а прва дама је ушетала у авион у ципелама флуоресцентне боје. Нису били сами, друштво им је правио још један старији брачни пар – каже наш извор.

Тек што је две недеље провео на јачању везе са иностранством, Николић се запутио ка највећем острву Јонског архипелага, а он и Драгица су се, како препричава један од очевидаца, спаковали у три кофера.

– Када је дошао до цариника, повео је причу о ЕУ, правилима и пасошима. Николић је нешто око тога критички прокоментарисао, а цариник је бившем председнику кроз осмех рекао: ”Добро дошли у ЕУ”.

Путници су негодовали јер је авион каснио, а каснио је јер се чекало да се сви који имају карте за тај лет сместе на своја места, па да онда Николић уђе. После је једна путница препричавала како га није препознала и да му се уредно јавила мислећи да јој је комшија – преноси наш извор.

Иначе, смештај (име хотела познато редакцији) за који се Николић одлучио најлуксузнији је на острву, пошто бивши шеф државе очигледно сматра да ништа сем пет звездица не доликује позицији на којој је пет година провео.

Bungalov Nikolića od 100 kvadrata

Бунгалов Николића од 100 квадрата

На располагању му је луксузан бунгалов од више од 100 квадрата, ушушкан и далеко од очију јавности. Има две спаваће собе, са кинг сајз креветом, а када му досади расхлађивање у мору, на располагању му је и приватни базен, у који може да ускочи чим искорачи из собе.

Како је наведено на сајту овог објекта, овај екстравагантни смештај направљен је по мери најзахтевнијих гостију, а који веома воде рачуна о свом комфору и удобности. Туристима истанчаног укуса попут Николића на располагању су и тениски терени.

kad im ovde dosadi, mogu da uskoče u bazen koji je ispred

кад им овде досади, могу да ускоче у базен који је испред

Занимљиво је да је ове године бивши председник Србије решио да промени дестинацију за одмор, у складу са променама на професионалном плану. Протеклих година се углавном одлучивао за Турску, што је, према писању медија, омиљена дестинација његове супруге Драгице.

Одмор од неколико хиљада евра

Објекат у којем је Томислав Николић одлучио да одседне је више него луксузан, а и цех који је за то морао да издвоји парира угођају. Десет ноћења у двокреветној соби кошта око минимум две хиљаде евра по особи. Смештај у бунгалову је сигурно далеко скупљи, не рачунајући притом ситна задовољства, попут онога да вас у соби после напорног пута дочека флаша најфинијег грчког вина и воће, или да уплатите најугоднији спа програм.

Данијела Луковић   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар