Почетна » „Трипут сам слушала изјаву министра Томислава Момировића да два јаја од 22 динара држе ситим човека цео дан“ /ВИДЕО

„Трипут сам слушала изјаву министра Томислава Момировића да два јаја од 22 динара држе ситим човека цео дан“ /ВИДЕО

од Други Пишу
0 коментар

„Трипут сам слушала изјаву министра Томислава Момировића да два јаја од 22 динара држе ситим човека цео дан. Поновићу, два јаја која коштају 22 динара држе ситим одраслу особу цео дан! Не могу, а да не цитирам колегу Јекића “Министре, на чему сте?!” На јајима од 11 динара сигурно не“, рекла је Јелена Милошевић, народна посланица Странке слободе и правде, чију изјаву преносимо у целости.

„Овакво понижавање грађана из удобности министарске фотеље је незапамћено. Министар, који плива у новцу, кавијару и скупом вину, нуди нам оброк од два јаја и тражи да будемо сити цео дан за 22 динара! Дакле, уколико вам два јаја нису довољна, ви сте криви што сте гладни јер много једете! Уколико вам треба поред јаја и хлеб, јогурт, поврће па оброк није више 22 него 222 динара, криви сте јер сте нескромни!

 

У време кад цене дивљају, кад се грађанима нуди јефтина паштета и паризер да забораве на месо, напредњачки функционери изигравају нутриционисте и воде рачуна да се не преједемо! Шаљу нам поруке с националних телевизија да смо незасити, да смо алави, да пуно једемо, да су два јаја сасвим довољна да се преживи, да је у реду немати за месо и чоколаду, да је сиромаштво одлика скромности и поштења. И то они чије ципеле коштају као две просечне плате. Грађане Србије никада нико у новијој историји није овако понижавао и зато је ово најгора власт која мора да оде!“, закључила је Милошевић.

Директно.рс

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар