Почетна » Трстеник: Напредњаци напустили власт!

Трстеник: Напредњаци напустили власт!

од admin
0 коментар

Општински одбор СНС у Трстенику донео је једногласну одлуку да прекину даље учешће у локалној власти због некоректног односа партнера, који покушавају да уцењују и пребацују одговорност за слабе резултате на СНС

ТРСТЕНИК – Трстенички напредњаци напустили су владајућу коалицију у овој општини. У Општинском одбору СНС наводе да су једногласну одлуку да не прихвате даље учешће у локалној власти донели због некоректног односа коалиционих партнера, који, како истичу, упорно покушавају да уцењују и дискредитују СНС и сву одговорност за слабе резултате и лошу ситуацију у Трстенику пребаце на СНС, а да они, притом, годинама чврсто држе све полуге власти у општини.

– Нарочито је неприхватљиво ново кредитно задуживање од 45 милиона динара, које ће поред већ присутних кредита додатно оптеретити буџет општине у наредним годинама, а посебно јер се кредит подиже без адекватних економских анализа и oбјективно одређених приоритета, већ у сврху задобијања политичких поена у предизборној кампањи – истичу између осталог у ОО СНС.

Такође је, додају, неприхватљив и покушај да се против законито смени директор ЈКСП „Комстан“ кoји је одлично обављао функцију, нарочито у решавању дугогодишњег проблема са рестрикцијом воде у Трстенику, као и на пословима финансијске консолидације предузећа. Власт у Трстенику чија Скупштина броји 49 одборника чинила је широка коалиција одборника НПС, СНС, СДС и СПС, док су у опозицији били СПО, ДС и ПУПС.

С. БАБОВИЋ   Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар