Почетна » У Арени и Томислав Николић, напредњацима поручио: Избори нису одлазак у кладионицу, Вучића волим као да је из моје куће

У Арени и Томислав Николић, напредњацима поручио: Избори нису одлазак у кладионицу, Вучића волим као да је из моје куће

од Други Пишу
0 коментар

На вечерашњем скупу Српске напредне странке (СНС) у Штарк Арени у Београду, обратио се и оснивач и бивши лидер ове странке, као и бивши председник Србије, Томислав Николић. Он је том приликом рекао како избори „нису одлазак у кладионицу и како нема поправног“, те пожелео председнику Србије Александру Вучићу „много година на челу Србије“.

„Дошао сам да вас похвалим за успехе које сте постигли предвођени (Александром) Вучићем, кога волим као да је из моје куће. Само га и даље слушајте, не дозволите да вас поколебају ваши и његови непријатељи, не сумњајте у њега, зна више од других и ради више од њих, будите једна породица и поштујте свој народ“, рекао је Николић окупљенима напредњацима у Арени.

Николић је позвао окупљене да изађу на предстојеће изборе, јер они нису, како је навео, одлазак у кладионицу.

„Избори нису одлазак у кладионицу. Ако вам не прође тикет, играћете следеће недеље. Немојте да се играте, поправног нема“, изјавио је он.

Николић је рекао и како су напредњаци „спасили Србију и подигли је са колена“.

„Драги моји напредњаци, желим вам победу“, изјавио је он.

Говорећи о опозицији, Николић је навео како се они међусобно деле на „једне који желе искључиво чланство у Европској унији уз искључивање Русије и Кине, а други Русију и Кину уз избацивање ЕУ“.

„То је као када би један тим имао само напад или само одбрану“, оценио је бивши председник Србије.

„Председниче Вучићу, да би деца Србије имала миран сан, желим Вам добро здравље и много година на челу Србије“, рекао је на крају говора Томислав Николић.

Tomislav Nikolić Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Александар Настевски   Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар