Почетна » У ГРОЦКОЈ ГОРИ СРС Од чланова до Општинског одбора (ФОТО)

У ГРОЦКОЈ ГОРИ СРС Од чланова до Општинског одбора (ФОТО)

од admin
0 коментар

Према незваничним информацијама Жиг Инфа, врх Српске радикалне странке покушава, након распада, да још једном направи Општински одбор у Гроцкој.

Подетимо се, већ дуже време у редовима радикала у Гроцкој преовлађује унутрашњи сукоб између чланова. Међусобно оптуживање па чак и кривичне пријаве је нешто што је постала редовна активност чланова радикала. Почетком ове године, смењен је и председник ОО СРС-а Гроцка Ненад Панић који је био познат по томе да је покушавао да се ОО Гроцка не бави међусобним оптуживањем већ редовним активностима. Панић је такође познат по политичкој борби против актуелне владајуће коалиције у Гроцкој окупљене око СНС-а.

СЕДЕО ДО ШЕШЕЉА А ЗАТИМ ЈЕ ОВО УСЛЕДИЛО Смењен председник ОО СРС-а Гроцка

ОО СРС-а Гроцка је, иначе, јако добро прошао на прошлогодишњим председничким изборима. Ушао је у прве три општине у Београду које су уопште прешле цензус. Међутим код радикала као да то није мерило успеха, те је Ненад Панић смењен са места председника.

Како се спекулише, борба између малобројних чланова радикала у Гроцкој је настављена. Овог месеца су запалили преко 50 чланских карата неподељених још из 2016. године, а преостали одборници радикала ако се тако могу назвати, не желе да им председник одбора буде неко ко није са подручја Гроцке.

Раније, Одборници радикала у Гроцкој, према нашим сазнањима, сви су већ одавно врбовани од стране напредњака. То се може приметити и по фотографијама објављеним на друштвеним мрежама, где се додељују разне захвалнице или се пак дојучерашњи противници интезивно друже и славе.

РАДИКАЛНО БОЉЕ У Гроцкој радикали славе, други настављају кампању

Паљењем чланских карата радикала, према речима нашег извора, преостали радикали протестују због тога што врх странке жели да има наметне председника и руководство са којим се они не слажу. Пре пар месеци, радикали су остали и без канцеларије у Калуђерици.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар