Почетна » У Гроцкој напредњаци доводе децу и на општинске одборе

У Гроцкој напредњаци доводе децу и на општинске одборе

Докле више злоупотребе деце

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Крајем јула прошле године, приликом „уживог укључења“ председника ГО Гроцка, на телевизији Пинк, једно тада непознато лице покушало је да спречи новинаре Жиг инфа да поставе питање Драгану Пантелићу.

Касније смо сазнали да је у одбрани председника учествовао „Слоба Лилика“, односно Слободан Николић, из МО СНС-а Лештане.

Подсетимо, Слободан Николић са надимком Слоба Лилика је председников сарадник за питања Ромске националне мањине са платом од 96.000 у Гроцкој.
Према тадашњим речима наших извора, њему председник Драган Пантелић, као и заменик председника Скупштине ГО Гроцка, Ера Јовановић из Лештана завршавају да добије грађевинску дозволу за објекат на Смедеревском путу на скретању у Винчу у ком се налази Лили парфимерија, а који није легалан и инспекција хоће да изда налог за рушење.

Исти човек, пар месеци касније нашао се и на ОО СНС-а Гроцка. Овога пута, као „појачање“ повео је са собом малолетно лице. Наиме, 29.03.2024. одржан је редован састанак који су водили повереник Општинског одбора СНС Гроцка, Андрија Чупковић и члан Председништва и потпредседник Извршног одбора Српске напредне странке, Лука Петровић. Истом састанку присуствовао је и Слободан Николић са малолетним лицем:

 

Састанак ОО СНС-а Гроцка

Фотографију коју видите изнад, објављена је на друштвеној мрежи Фејсбук страници ОО СНС-а Гроцка. Малолетно лице, тамо није „блуровано“.

Председник Србије раније је имао нешто другачији став о употреби деце у кампањи.

“Увек када видите да политичари негде нешто петљају око деце, знајте да само гледају некако да узму паре себи, а да не раде свој уобичајени посао”, рекао је Александар Вучић крајем 2017. на ТВ Пинк.

Евидентно је да је употреба деце у политичке сврхе у Гроцкој подигнута на већи ниво. У овој локалној самоуправи на састанцима напредњака присутни су и малолетници.

Опширније о објекту на Смедеревском путу, прочитајте на следећем линку:

Упознајте Слобу Лилику, новог заштитника председника Гроцке у борби против новинара (ВИДЕО и ФОТО)

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар