Почетна » У Калуђерици обећани трАтоари

У Калуђерици обећани трАтоари

од admin
0 коментар

 Састанку су поред чланова СНС-а присуствовали и чланови удружења „Завичај“ са Звездаре и Гроцке, којима је координатор Владо Радовановић обећао линије „минибусОва“.  На састанку је било доста чарки између окупљених и председавајућих, због већ неиспуњених обећања датих од практично већ виђењих људи из СНС-а, који су сада, наводно, нови координатори.

Владо Радовановић, координатор СНС-а из Калуђерице, обећао је да ће градити, како је он рекао, трАтоаре по Калуђерици а приоритет му је улица Саве Ковачевића. Иначе, у улици Саве Ковачевића послује и фризерски салон блиске пријатељице Радовановића.

Подсетимо се, након што је изабран повереник за ОО СНС-а Гроцка, Милосав Миличковић је након пар месеци одлучио да постави четири координатора напредњака који ће у наредном периоду руководити одбором. Иако су информације из врха СНС-а ишле ка томе да ће грочански одбор напредњака добити тотално нова имена, заправо се ништа није променило и на његовом челу су сада координатори који су у блиским односима са бившим председником Драгољубом Симоновићем, човеку којем се суди као осумњиченом за паљење куће нашем колеги Милану Јовановићу.

Наиме, Миличковић поставља за координаторе Стефана Дилберовића, Владимира Радовановића, Ђорђа Јевтића и Миленка Буквића.

 

ЕЖИ

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар