Почетна » У ЉУБАВИ СВИ СУ ГРЕШНИ Председнику ДСС-а Гроцка плата о државном трошку!

У ЉУБАВИ СВИ СУ ГРЕШНИ Председнику ДСС-а Гроцка плата о државном трошку!

од admin
0 коментар

„Драги наши грађани желимо да вам укажемо да мафија жели да влада и даље куповином одборника и то новцем из општинске касе.“

Овако је гласила једна од реченица у Грочанском напредњаку број 8 пред изборе 2012. године када су напредњаци свим силама указивали на, како су они навели, бављење прљавим методама а све зарад опстанка на власти.

Није дуго прошло након тог писања а напредњаци су „купили“ већину одборника ГО Гроцка, те су са почетних 11, колико су их имали после избора 2012. нарасли на преко 18, колико су имали до краја мандата 2016. године.

Непосредно пред изборе 2016. године, напредњаци су раскинули коалицију са ДСС-ом, јер је стигло наређење из врха странке. Тачније у октобру 2015. године представници ДСС-а били су на једној од седница СГО Гроцка били смењени са свих функција. Међутим, одборници ДСС-а, којих има четворо у Гроцкој прелазе у нову одборничку групу „Самостални ДСС“. Али овим потезом сарадња између председника ОО СНСа Гроцка Драгољуба Симоновића и осталих чланова ДСС-а, није престала. Симоновић је оставио готово све оне из ДСС-а који су били на некој од функција у јавним предузећима само што им је дао друга радна места. Например, Славољуб Стевановић дугогодишњи директор водовода у Гроцкој смењен је са места директора али је постао, према његовим речима, саветник директора. Плата готово иста. Такође, у изборној кампањи Симоновић помаже председнику ОО ДССа Гроцка око кампање и даје му гребани асфалт како би промовисао себе и странку. Асфалт је био финансиран из буџета ГО Гроцка.

Још за време  изборне кампање се спекулисало да ДСС, односно листа „Патриотског блока Гроцка“ шурује са напредњацима и да су виђени у наредној коалицији. Из ДСС-а је то демантовано више пута. Након избора 2016. године листа „Патриотски блок Гроцка“ добија два мандата- председника ОО ДСС-а и још једног који се представљао као „независни“. Напредњаци ипак не узимају ДСС, због републичког окршаја, у коалицију Гроцкој већ праве споразум са СПС-ом. Међутим, сарадња између ДСС-а и напредњака, тачније између Симоновића и Зорана милићевића- Паје, председника ОО ДСС-а Гроцка никада није ни престајала.

За обострану „љубав“ Паја добија радно место у Ј.П „Водовод и канализација Гроцка“ са платом од око 90 000 динара!

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар