Почетна » ПЕКАРСКИ СЕ ЈАВИО! У СНС Гроцка нема нико потребе да се боји било кога

ПЕКАРСКИ СЕ ЈАВИО! У СНС Гроцка нема нико потребе да се боји било кога

од admin
0 коментар

Садашњи Општински одбор напредњака у Гроцкој, како ствари данас стоје, није се одрекао председника Драгољуба Симоновића који је тренутно у притвору због сумње да је налогодавац за паљење куће нашег новинара Јовановића.

Жиг Инфо је, након што је Симоновић ухапшен почео да истражује ко ће бити нови председник на челу напредњака у Гроцкој, међутим саговорници на ту тему су врло ретки јер је садашњи одбор недавно издао стрикно наређење да за изјаве за медије не дају-

Подсетимо се, према истраживању Жиг Инфа, као могући кандидати се спомињу имена Дејана Влашковића привредника из Калуђерице, као и Горана Пекарског народног посланика, такође из Калуђерице и Катарине Ракић из Лештана.

ВИШЕ О ИСТРАЖИВАЊУ ЗА МЕСТО ПРЕДСЕДНИКА СНС-А У ГРОЦКОЈ-ОВДЕ

Након што смо контактирали пар чланова ОО СНС-а у Гроцкој и који су дали изјаву за наш портал, одржан је хитан састанак напредњака у овој општини а којег је предводио Стефан Дилберовић, десна рука протвореног Симоновића, на којем је одлучено да се изјаве за медије не дају. Интересантно да на том састанку није присуствовао Рики Лугоњић који се раније изјаснио позитивно о кандидатури Дејана Влашковића, након чега је састанак и одржан и донете мере које су наведене.

Ипак, народни посланик Горан Пекарски дао је изјаву за Жиг Инфо који је истакао да нема потребе да се боји било кога, па ни њега ни Катарине.

-Послао ми је неко линк са објавом у којој сам видео да сам споменут и да постоји некакав страх од мене и, колико сам прочитао, Катарине Ракић. Прво, о таквим потезима и страначким постављењима у општинским одборима не одлучује се на основу нечије жеље или страха, него постоје људи који се озбиљно баве проценама и кадрирањима. Зна се ко уводи повереништво у општинске одборе или поставља кординаторе. То свакако не раде они који су предмет мера али њима остаје могућност да кроз неке врсте колуарске политике, чаршијских трачева, мало кроз локалне медије покушају да утичу и усмеравају одлуке које би дошле из врха странке. То је све легално али, мени, по мало и смешно. Биће онако како странка одлучи и то се мора поштовати. У овом тренутку је најбитније сачувати мир у општинском одбору. Наставити са страначким радом. Потрудити се да ефекти овог немилог догађаја и задржавања Симоновића амортизују. Да се ради коректно, поштено, и да се задржи углед и поверење грађана у СНС. Верујем да би сви волели да су се ствари радиле другачије и да резултат је такав какав је. Нема нико потребе да се боји било кога, па ни Катарине а ни мене. Сви они који трчкарају около износећисвоје страхове или жеље, не раде добро. Нека се смире и нека имају поверења у страначке органе. Ни Катарина ни ја нисмо имали никакав контакт са општинским одбором. Они су се изоловали и мислим да тај потез није добар. Нас двоје, као посланици, можда смо могли у неком тренутку да помогнемо раду одбора па и саме општине. Очигледно је овде сматрано да је боље да сами раде, да сами одлучују, да немају неког ко би их упозорио, усмерио и погрешили су. Резултат таквог става, таквог односа, недостатак корективног фактора довео је до погрешног става, погрешног виђења и погрешних одлука. Сви који су радили добро, поштено и у интересу грађана општине Гроцка не морају никог да се плаше, изјавио је за Жиг Инфо Горан Пекарски, народни посланик СНС-а из Калуђерице.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар