Почетна » Вучић: Одлука црногорских власти да забране улазак српским држављанима политичка

Вучић: Одлука црногорских власти да забране улазак српским држављанима политичка

од admin
0 коментар

 

Вучић је, у изјави новинарима у Смедеревској Паланци, истакао да верује да ће се та одлука мењати, не што црногорске власти воле Србију, него из интереса, а да Србија „неће да улази у то блато“ и неће забранити улазак грађанима те државе.

Коментаришући одлуку Директората цивилног ваздухопловства да забрани слетање авиона Монтенегро ерлајнса, Вучић је констатовао да је то логично, јер ако је у Црну Гору забрањен улазак држављанима Србије, онда би приликом укрцавања морала да се „броје црвена крвна зрнца“.

„Како бисмо ми раздвајали људе – ви можете, ви не можете ући у авион, у складу са одлуком Владе Црне Горе“, објаснио је Вучић.

Извештај о набавци респиратора

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да подстиче надлежне државне органе да што пре направе и дају јавности извештај о набавци респиратора, јер је уверен да су све радили по закону, а у тешким условима.

Да изађу и покажу колико су бриге и труда уложили за грађане Србије, рекао је Вучић новинарима у Смедеревској Паланци, и исказао уверење да ће тај извештај ускоро бити представљен.

Он је додао да ту ствар око респиратора и наводних нелегалних набавки потенцирају неки представници бивше власти који су „пљачкали грађане Србије, крали чак и на секундама, уништавали фабрике“, јер су, полазећи од себе, мислили да свако други то ради.

Не желим да нагађам

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да се труди да сваког дана чује поруке из Приштине, да види шта то желе, али да му је немогуће да све то схвати.

Немогуће ми је да похватам шта раде једни, шта желе други. То је у оквиру њиховог политичког сукоба, а ја не желим да нагађам, рекао је Вучић новинарима у Смедеревској Паланци.

ФоНет/Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар