Почетна » Упознајте шефа одборничке групе СНС-а у Гроцкој, тапшача Драгољуба Симоновића са две плате

Упознајте шефа одборничке групе СНС-а у Гроцкој, тапшача Драгољуба Симоновића са две плате

Славко Андрејић, покорни члан

од Жељко Маторчевић
0 коментар

 Славко Андрејић из Камендола, променио је неколико партија. Ни његови најближи мештани не могу да наброје све странке или групације у којима је Славко био члан.

Кажу да како је ко дошао на власт у Гроцкој, тако је Славко прибављао себи нову партијску књижицу. Није да му се није исплатило, јер Славко се готово увек налазио на некаквом списку на „плати о државном трошку“. Славко се раније налазио на платном списку „Добергарда“, предузећа које је служило  да би се намирили „партијски другови“. Према подацима Жиг инфа, Славко се тада нашао на овом списку јер је „поуздан члан“ из „МО СНС Камендол“. Касније, раднике Добергарда преузима „Еуросекјурити“, са ових спискова. Еуросекјурити и данас држи део радника запослених у ГО Гроцка.

Андрејић је, слично као и Јасмина Мандић (некадашња десна рука Симоновића, прим.аут), остао веран Симоновићу. Када се одржавало прво рочиште, Драгољуб Симоновић је организовао подршку, тако што је са собом повео своје најверније људе. Међу њима нашао се и Славко Андрејић. Громким аплаузом поздрављао је Симоновића испред суднице, а нашем новинару, којем је кућа запаљена, упућене су погрдне речи.

Све то је била референца да би Славко постао шеф одборничке групе напредњака у Гроцкој крајем 2021. године, на захтев данашњег председника Драгана Пантелића.

С новим политичким ангажманом, стигло је и додатно запослење. Славко је запослен и у ЈП „Пијаце и зеленило Гроцка“. Ту је на основу уговора о раду на одређено време са платом од преко 45 000 динара. Славко је, ко његов бивши председник странке, гробар, или „радник на гробљу“.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар